tiistai 1. maaliskuuta 2011

Hmmm... Donuts...

Oli vähän ongelmia valita eilen vaatetusta kaveritapaamiselle ja keilaamaan. Olis katsos halunnut laittaa uuden kauluspaidan ja shortsit, mutta tuuli niin kovaa vaikka olikin lämmin, ettei tohtinut laittaa niitä jäätymisen pelossa. Joten otin ne mukaan ja laitoin sitten kaiken pelastavat mustat farkkulegginssit ja äidin lahjoittaman kaulusbolero systeemin. :)
 Käytiin siinä sitten ensin systerin kans eräässä kahvilassa ja valinnan vaikeus oli suuri. Siis herkkujen kohdalla. :) Ja en saanut sitten mun ihanasta salaattiannoksesta kuvaa, kun oli niin kova nälkä ja se oli kaiken lisäksi hyvää, niin nyt ei ole todistetta muuta kuin tyhjästä lautasesta. ;D

 Tämän kahvilan pitäjät muuten tekevät itse nämä kaikki herkut mitä on tarjolla. Sen takia laskiaispullakin oli hyvää. Katsos yleensä se kerma on sellasta kuivahtanutta, mutta nyt ei. :D


Kaveritapaamisen jälkeen mentiikin sitten työporukalla + systeri ja iskä keilaamaan. Voi hemmetti, kun se on mukavaa hommaa. Ihan senkin takia, että kukaan ei ole siinä niin erityisen hyvä niin ei ole mitään suorituspaineita. :)


Kattos vaan meikä onki vaihtanu yläosansa tossa keilaamisen hurmassa bolerosta kauluspaitaan. :) No, toisaalta oli pakko vaihtaa, kun tuolla bolerolla tuli niin totta jumankauta kuuma! Oli taas hyvä kun oli sitä vaihtovaatetta mukana. :D Ja tuloksista voin sen verran sanoa, että en ainakaan ollu vipa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti