keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kellofriikki

Koruissa rakastan eniten kaulakoruja ja en oikeastaan muita koruja sitten käytäkkää. Paitsi, että rannekellot on ainoita ranteeseen laitettavia, mitä oikeasti käytän. Siis käyttäisin enemmänkin, jos vastaan tulisi sellaisia kelloja joista pidän. Satun vain olemaan niin nirso niitten kellojen suhteen ja ylipäätänsä kaikkien ranteeseen laitettavien kans. Tämän surkean aasin sillan avulla yritin sanoa, että kun pyörin jälleen kerran Nelly.comin sivuilla ja löysin sieltä syötävän ihania (pitää vähentää tuota ihana sanan käyttöä...) rannekelloja! :D

Ylläripylläri nämä on musta-puna-valkosia, mutta mitäs ihminen ittelleen voi? Kaverit tosin sanoo, että voisin ostaa vähän muun värisiä vaatteita kuin pelkästään mustia ja valkosia. :D Joka tapauksessa nämä sopis muutenkin mun tyyliin ja on ne ainakin vähä erilaisia ku yleensä. Nämä niin sanotusti täydentäis mun tyyliä. ;)
Voi, nytte vois sanoa, että onneksi ihailu ei maksa mitään. Ehkä näistä joku on joskus mun, ehkä ei... Mutta aina voi haaveilla!
Mutta minä tästä pikkuhiljaa hipsin unten maille haaveilemaan näistä kelloista. Öitä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti