torstai 21. heinäkuuta 2011

Kyllä ne britit osaa!

Tai ainakin Vivienne Westwood. Aattelin tässä esitellä teille yhden mun suosikki suunnittelijan (kuinka usein ihmiset esittelee jotain muuta kuin suosikkijuttujaan?! ;D) tulevan syksyn ja talven malliston parhaimmistoa. Ja olkaatte hyvät!
Ja näähän on sitte style.comin sivuilta :)
Sori, nämä tuli nyt taas näin pöljästi vaan pötkössä, mutta nyt ei ollut innostusta ruveta takkuamaan koneen kans. Oli vaan iisimpää laittaa kaikki putkeen. ;) Muuten jos jotain huomion arvosita pitää sanoa, niin itseäni huvittaisi hiukan tuollainen poltetun oranssin-punainen tukka. Värjäysaika on jo onneksi varattu niin ei tarvi sitäkään murehtia. Nyt vain sitten sormet ristissä toivotaan, että mun haaveet onnistuu.

Mutta muuten oli Westwoodin mallistossa ihanalla tavalla vedetty överiksi niinkuin aina, mutta silti jotenkin pelkistetysti. Mun mielestä pitää vetää överiksi, täysin pelkistetysti tai ihan vaan asenteella loppuun asti. Tai sitten siltä väliltä. ;D Pidän Westwoodin punk- asenteesta ja tyylistä, no onhan hän sen toisaalta luonutkin, ettei siinä mitään. Mutta nyt oli sopivasti yhdistetty överiä ja pelkistettyä. Ja asenne on kohdallaan. I like!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti