torstai 15. maaliskuuta 2012

Anna kamera pöljälle...

... ja katso tällaista lopputulosta!
No joo, myönnetään, että vähän innostuin uudesta kameranjalastani, koska nyt voin ottaa asukuvani riippumatta muista ihmisistä. Onhan ne toisten ottamat aina parempia, mutta hätä ei lue lakia. :)


Vähän sekoilua... Ja ihan vähän vaan!
No joo, otetaan se edustuskuvakin...

Tänään olinkin sitte kaapista repinyt päälleni viime keväänä ostetut H&M:n housut (taisivat olla kympin housut, hähää.), pariisin Pimkiestä ostettu paita ja ihanainen sinapinkeltainen piponi. Okei, koko asu oli pakko keksiä tuon pipon ympärille, koska hiukseni olivat aivan järkyttävän likaiset! Ainakin omasta mielestäni... Musta oli jälleen se main thing niin kuin aina. No usein. Niin kuin olen sanonut, se on asenne väri ja mä rakastan mustaa! Aivan sama missä on mustaa päällä, niin se ei koskaan ole väärin. Paitsi pikkulasten päällä se ei näyttäisi niin... no, lapsi ei näyttäisi uskottavalta lapselta! :D

Ja asiasta perunamaalle... Huomenna jatkuu kirjoitukset pitkän enkun kirjallisella, aijaijaijai.... Nyt hirvittää vielä enemmän kuin se äikän essee! No, mulla on lättyjä lohtueväänä, eikö se auta hiukan asiaa. :)
Hyvää yötä ja tsemppiä kaikille, jotka kirjoitatte huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti