lauantai 3. maaliskuuta 2012

Shoppailuperjantai

Voi ihanaa oli taas päästä oikeen kunnolla shoppailemaan pitkästä aikaa! Siis oikein shoppailemaan, joka käsittää vaatteiden, asusteiden ja ynnä muiden ihanuuksien ihailu ja osto. Nyt ei onneksi tarvitse laskea mukaan kodin "tarpeellisten" tavaroiden hankkimista, se on jo onneksi siinä vaiheessa, että tarvitsee enää hioa kämpän sisustus loppuun.
Kappas, seinä! Niin ja tälläsellä vaatetuksella mentiin.
 Tuli muutenkin tarpeeseen tuo shoppailupäivä, kun on nyt sen kaksi viikkoa kuluttanut takalistoaan tuolilla vain lukien. Sai vähän tuulettua ja muita ajatuksia. Enkä kyllä enää voinut olla paikallani hetkeäkään! Sen verran menotutti jo ihmisten ilmoille.
Marsu. Syytä tähän kuvaan en osaa sanoa, mutta niin oli naurettava, että oikein itseänikin huvittaa!

Coffee Housen Caffe Mocha! Jotain niin taivaallisen hyvää! En ole varmaan vuoteen (Okei ylikin...) tilannut mitään muuta kyseisessä paikassa. Pelkään, että mikään muu ei ole niin hyvää...

Seuraneitini. Oli muuten iloisemmalla päällä kuin mitä kuva antaa ymmärtää. :)

Sitten vielä se ulkovaatetus. Laukku on Anniinan kirpparikasasta ostettu ja pelastettu.

Kaksin aina kaunihimpi!
Entä ne ostokset? Totta maar meikä nyt jotain osteli, kun en ole uskaltanut muutamaan kuukauteen ostaa oikeastaan ollenkaan yhtään vaatetta, korvista ym. itsensä kaunistamis hyödykettä. Nyt ei voinut olla ostamatta, koska hei: viimeiset alet! Ja en ole niistä mitään vielä ostanut! (oliko jossain vaiheessa kuitenkin se yksi paita...?) Alet ovat aina hyvä syy. Eikö vain? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti