keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Mekko metsällä

 Sisko tarvittis vanhojen tanssimekon ja sitähän me lähdettiin vähän haahuilemaan. Ei ollut näet varma, että teenkö mä sen vai onko putiikkien tarjonta mikä. Tämmöstä settiä sitten hän kokeili.

 Mielettömän kaunis sisko mulla, muuta ei voi sanoa! Kaikki puvut sopi todella hyvin, mutta omasta mielestäni kaksi ekaa oli parhaita. Sisko tykkäs kahdesta viimeisestä, mutta tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että meikä sen puvun väsää. "Onpahan ainakin erilainen kuin muilla!" kuulemma. :) Kiitos ja kumarrus, kun mun taitoihin luotetaan (lue: kylmän hiki valuu ja virheisiin valmistautuminen on alkanut jo nyt :D).

 Tämä mekko oli pakko kuvata erikseen, koska se oli jollain erikoisella tavalla aivan mahtava! Olis oikeasti kiva nähdä tanssijoilla joskus tämän tapaisia, vähän erilaisia mekkoja kuin yleensä.
 Ja nyt se pääasia! Mitäs mulla oli päällä!? No ei nyt vaiskaa, se mikään niin suuri juttu ole... :D Mutta siniset pääntsit taas jalassa, koska lähes kaikki mun vaatteet on nyt jätesäkeis ja niitä en kyllä rupea enää kaivelemaan pois! Sitten vain kuljen loppu viikon niillä mitä on. :)

 Tuo kotkapaita on ollut hiukan ongelmallinen, en ole muka saanut sitä sopimaan oikein minkään kanssa... Mutta nyt päätin, että sehän on mun päällä tänään! (pakko kun ei nyt ollut sitä muuta saatavilla ;P) Tykkään siitä ihan hirveästi joka tapauksessa, koska printti on mukavan toisenlainen kuin yleensä. Oikeasti, jos paidassa on printti, niin siinä on tekstiä, palmun kuvia tai sitten amerikan tai britannian lippu! :D Paitsi, että tykkään niistä lippuaiheista... :P Mutta silti nuo samat kuviot pyörii joka kaupan sisällä lähes poikkeuksetta! Inspiraation puutetta? Tai sitten oma silmä huomaa vain ne...
Olen nähnyt muutamia kertoja jossain tälläisiä ranskalaisia lettejä. Hauska idea mun mielestä, saa vähän vaihtelua nutturankin tekoon. Ja vielä kivempi, että osaan edes tuon, koska en yksinkertaisesti osaa tehdä normaalia yhtä ranskalaistalettiä! En vaan osaa! Sivullekin menee kevyesti ja melkein sellainen kiertävä, mutta ei se ihan tavallinen päälaelta takaraivoon menevä! :D Outo...

No, osaatteko te tehdä ihan sen tavallisen ranskalaisen letin? Jos osaatte, niin vinkkejä se tekoon otetaan vastaan! :D

2 kommenttia:

  1. Toinen puku aivan ihana, sopii tosi hyvin ihoon ja hiuksiin. =)

    VastaaPoista
  2. voi taruu, meidän pitää joku päivä pitää tyttöjen PÄIVÄ. ((: ikävä ):

    VastaaPoista