tiistai 25. syyskuuta 2012

Sulkapää

 Lätkääsin siinä sitte rintakorun pipooni. Ei hassumpi idea vaikka itse sanonkin ja kyllä Eekakin kehui sen sopivan ehkä paremmin siihen kuin tuohon rintapieleen. Enkä oikeestaan osaa käyttää rintakoruja, mikshän mä oon sitte semmosen hommannu...? Ehkä tuo tuli ostettua alitajuisesti ihan vaan pipoa varten ja tajusin sen sitten vasta nyt? :))
 Tuo pipo on kyllä melkeen kasvanu mun päähän... Oikeestaan, sanotaanko, että kaikki pipot on. Joku ihme pipokausi meneillään... Syynä voipi olla tuo syksyinen ulkoilma... Tai sitten ei. :)
Uusia talvikenkiä oli pakko jo kokeella... :P
 Mutta voi että tuosta kirpparilta ostamastani Leviksen paidasta on tullut mun luotto vaate! Ihan oikeasti, jos en muuta päälle pantavaa keksi niin tuon! Ja siihen ihan mikä vaan alaosa (lähes, tupladenimiin pitää vielä totutella...). Tuo pelastaa aina huonona, ja miksei hyvänäkin, pukeutumispäivänä, koska paita on juuri oikean kokoinen ja sopii kropalleni. Ei liian muotoon ommeltu ja menee tissienkin kohdalta napit kiinni! ;P Olo on yksinkertaiseti varma tuo päällä. Aina! :)
 Otsikkona olisi voinut olla myös suklaapää, koska väsättiin siskon kanssa tuollaisia suklaaraksuja (koirien ruoka tuosta nimestä tulee ennemmin mieleen, kuin mikään hyvä suklaaherkku... :P). Teki yksinkertaisesti mieli väsätä jotakin hyvää. Hyvää ja helppoa. :)
 Ei tarvittu kuin pandan tummaa suklaata pari levyä (söin pari riviä toisesta levystä...), pähkinäsekoituspussi ja kuivattuja aprikooseja. Sitten vain sulattettiin suklaa vesihauteessa, pähkinät ja aprikoosit paloiteltiin ja vähän murskattiin ja sekoitettiin keskenään. Sitten koko seos suklaan sekaan, pellille suupalan kokoisia annoksia ja pakkaseen. Puol tuntia ja se oli siinä! NAM!


Sori, pakko sanoa, mutta nuo näyttävät kuvassa vähän kakkakikkareilta, mutta ei yhdistetä tuota mielikuvaa noihin niin ei pilata noiden aiheittamaa nautintoa. :D On ne oikeasti hyviä!

Äh, tämä kämppä on ihan pommin jäljiltä.... Laatikkoja, täynnä tavaraa, on joka nurkassa, pyykkiteline keskellä kämppää ja muutamat jätesäkit hyppii teeveen eteen... Oi kun tämä muuttaminen on mukavaa! ;D No on se oikeesti omalla tavallaan. :)
Mutta menempä tästä, yhtään sen pitempiä jaarittelematta, katsomaan nukkumattia ja kysymään, että mitä sille kuuluu. :) Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti