maanantai 24. syyskuuta 2012

Uusi muotilehti, Costume

Olen hiukan myöhässä tämän jutun kanssa, mutta on silti pakko saada purkaa ajatuksia tästä uudesta muotilehdestä, Costumesta.
Okei, lehtihän keskittyy ihan täysin ja vain ja ainoastaan muotiin ja kauneuteen. Pelkästään. Ihan mahtavaa, ainakin mun mielestä! Vaikka Trendi on ylivoimaisesti lemppari lehteni, on tämä raikasta vaihtelua, kun tahtoo fiilistellä pelkästään vaatteita, muotia, kaunetutta ja niiden lieveilmiöitä.
 Lehteen olivat saaneet lukijatkin vaikuttaa ja lehdessä näkyi positiivisen paljon ihan tavallisten ihmisten tyylejä kaikkien catwalk asujen lisäksi.

 Muodista oli uutisia paljonkin ja juttuja muodinvaikuttaja ihmisistä.
Tämä oli aivan loisto yllätys: oma ompelu ja tuunaus -sivu! Ja varmasti osaa jokainen ommella kaikki, jotka tuonne laitetaan, veikkaan aika vahvasti.

Costume on siis lehden toimituksen, lehden bloggareiden ja sen ölukijoiden yhteistyöllä tehty lehti. Muotia, vaatteita, meikkejä, trendejä ja inspiraatiota. Itse tykästyin lehteen ja meinaan ostaa seuraavankin numeron, kun se kiskan hyllylle ilmestyy. Mahtavaa aamulukemista aamukahvin kanssa! :) Voi saada inspiraation mitä sitä pukisi päällensä sieltä täydestä vaatekaapista, josta ei muka mitään päällensä löydä. ;)

Ootteko siis jo tutustunu tähän? Jos ootte, niin mitä tykkäsitte? :)

2 kommenttia:

  1. Ite tykkäsin just samoista asioista, harvoin kun jaksan esim. rakkaasta Trendistä tai muista vastaavista lukea esim. ruokajuttuja, vaan himoitsen aina pelkästään tota muotia ja kauneutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on ihan totta, että joskus vain tarvitsee annoksesi lehdellisen pelkkää muotia ja kauneutta eikä mitään sen syvällisempää. ;)

      Poista