tiistai 9. elokuuta 2011

Tyylitaviksia

Tämä muiden kuvailu alkaa jo sujua... :) Paitsi pitää sitä kerätä aina ittensä, että uskaltaa mennä kysymään lupaa kuvaan. Mutta ei auta jos tulee vastaan persoonallisia tapauksia! Niinkuin nämä kaksi tyttöä verrattuna muuhun juhlaporukkaan.
Anteeksi kuvan laatu, oli pimeetä ja salama ei suostunu just tos kohtaa yhteistyöhön...
Pinkki paitasella tytöllä oli todella söpö hiushattukoriste! Mutta, niin, eihän se tietenkään tässä näy... Ja sekös ottaa suunnattomasti päästä. Prkle.... Mutta ihailen näitä likkoja, koska he pystyivät olemaan omia itsejään tuolla  Back to school -bileissä massan keskellä. Pointsit heille! ;)

Ja miksi olin discossa, jossa oli keskimääräinen vuosimalli -98? No ystäväni sattui olemaan siellä hommissa, niin pitihän sitä mennä sinne vähän katsomaan. ;) Tunsin itseni siellä jotenkin vanhaksi (no oli sitä ikäeroa ihan riittävästi!), mutta kyllä kaikila näytti olevan hauskaa ja sehän on tärkeintä! :)

Ja mitä mulla oli päällä? No sitä kuvailee parhaiten sellanen väliaikainen asumus, jossa nukutaan yleensä festareilla... Oikein! Telttapaita! ;)
 Olin muuten ennen tuota uimassa (ihan uimahallissa! :D), niin sen takia naama on meikitön ja kiiltävä. :)
Jammaillaan ny sitte vähä... :D

Telttapaita: H&M
Mekko: H&M
Legginssit: vanhat ku mikkä, ei mitään hajua alkuperästä
Huivi: saatu äitiltä

Yhyy, tänää oli vika päivä kesätöis ja huomenna pitääs mennä heti kouluun... Ei oo kyllä millään iskostunu päähän  "loma oli ny tässä, koulun penkille siitä" -ajatus. Olis voinu vähä jäädä vielä töihin... Mutta eiköhän tästä selvitä, onhan meillä se Pariisin matka edessä. :) Itse asiassa parin päivän päästä! Elämä, pitääskö sitä jo ruveta miettimään, mitä sitä ottais mukaa...? Pakkaaminen ei oo mun vahvin laji todellakaa! Aina jotaki on liikaa tai jotain olennaista on unohtunut. O_o Mutta se on sen ajan murhe, nyt pitäis mennä nukkumaan. Öitä kaikille seillä ruutujen ääressä!

2 kommenttia:

  1. Tosiaa, keski-ikä oli sen 98, onneks me pelastettiin sut! Ja ää, noi sun Pariisin kuvat on mielettömän ihania!! (:

    -Petriina

    VastaaPoista
  2. On se hyvä notta te mut siälä pelastitta :) Ja kiitosta palion :D

    VastaaPoista