torstai 4. elokuuta 2011

Kahden asun päivä

Tehtiin semmonen perheen naisten reissu Tampereelle ja valitettavasti järkevä pakkaaja ja laukun valitsija oli valinnut shoppailulaukuksi "hiukka" pienen laukun.... Tulos: ainoat kuvat on vain mun asuista, jotka pystyi ottamaan hotelilla. O_o Äly hoi älä jätä.... Mutta joka tapauksessa esittelen edes millä verhoilulla olin matkassa. ;)
Tällä mentiin shoppailemassa

Tuo jalan naarmut on sitten hankittavissa kaverin kanssa yhteistyössä ;D

Ja tällä sitten illalla syömään. Joo uutta heti tietysti päälle! Mekko ja koru on päivän saldoja. :)
 Rakastuin tuohon korusydeemiin aivan totaallisesti kun sen näin! Voiko olla parempaa tapaa piristää perusvaatetusta kuin asustaa se hiukan erikoisemmalla korulla? Ei kai. Paitsi hatut. ;) Äiti tosin ihmetteli korun pukemistapaa, kun esittelin sen kaupassa: "ai noinko se laitetaan?!" ;)
Legginssit tosin vaihtui vielä nailoneista kangasversioihin. Oloa helpotti aika paljo kun tiesi, että persusta on vähän enemmän piilossa. ;) Ruoka Rossossa oli hyvää, kannattaa maistaa mustekalarenkaita ja tomaattikeittoa! Siitä sitten vielä hotellin ravintolaan jälkkärille ja muuten vain jutustelemaan ja pitämään hauskaa. En yhtään ihmettele, jos viereisen pöydän ruokailijat katsoivat meitä vähän ihmeissään ja häveten! :D Hahaa, ihan sama, meillä oli ainakin hauskaa! ;)

Ainut miinus reissusta tuli, kun piti mennä kattelemaan vähän koulukirjoja, kun kerran halvalla sai.... Mutta nyt se on ainakin hoidettu pois alta niin ei tarvi sitäkään tuskailla enää.... Paitsi, että se kynien ja kaiken sortin vihkojen ostelu ei sitten ole lainkaan tuskallista! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti