torstai 6. syyskuuta 2012

Ollu pari muuttujaa...

Heippa hei, en ole kuollut täällä syysmasennukseen tai mitään, hengissä ollaan! :) Taukoa tässä on näemmä tullut jos sen parin viikon verran, että kiitos kun olette olleet kärsivällisiä siellä. 

Niinkuin otsikko sanoo, muuttujia on ollut muutamia tässä. Ensinäkin, kaiken maailman tekemistä on ollut päällänsä koko ajan. Töitä on piisannut ja onneksi on piisannutkin, mutta koska olen töissä joissa on työasut, on se arkipukeutuminen jäänyt junnaamaan samoihin peruspaitoihin ja farkkuihin jotka kiskoo töiden jälkeen päällensä. Eli vaatetuksessa ei ole ollut kehumista.

Eikä kyllä meikäläisen elämässä ole tapahtunut mitään kummallisempaa. Tai ainakaan sellaista, josta tänne voisi kirjoitella. Tylsää arkeahan tämä tässä on ollut, arkea niiden omine tekemisineen. Ja jos olen mennyt jossakin, niin sitten on kamera jäänyt kämpille tai on ollut ihan raato illalla kirjoittamiseen.





Urheilustakin on tullut osa meikäläisen arkea ihan tosissaan, joten sekin on hieman verottanut voimia ja aikaa. Siitä en ole nyt halunnut luopua, kun kerran se on ihan aikuisten oikeasti oikeista syistä alkanut innostaa.
Tämä nyt saattaa kuullostaa kamalalta valitukselta ja marmatukselta, mutta olen todennut, että on ihan turha kirjoitella mitään, jos ei ole inspiraatiota kirjoittaa mistään. Se on vain väkisin vääntämistä, enkä halua tehdä mukavasta harrastuksestani pakkopullaa. Taukoja tulee ja menee, että kyllä mä aina tänne ilmaannun, kun inspiraatio taas iskee. :)
Bloggaaminen saattaa tuntua siltä, että eihän se ole muuta kuin lätkäistä parit kuvat pohjalle ja sitten jaarittelet muutamat sanat, ei siinä kauan mene. No eipä. Jos tahtoo tehdä homman kunnolla ja ajatuksella, aikaa menee helposti se tunti. (ja en muuten tajua mikä tässä bloggerissa tai koneessa on vika, olen viimeisimpiin postauksiin käyttänyt tuplasti aikaa, kun postaukset eivät tallennu...)

Joten olkaa kärsivällisiä, meikä parantaa jälleen tapansa, ainakin toivottavasti. Postaus tyyli saattaa muuttua, blogin ilme saattaa muuttua tai muuta vastaavaa. No postaustyyli nyt ainakin. Luulen, että tekstin määrä ehkäpä hieman vähenee ja kuvat tulevat olemaan pääosassa. Ehkä, en tiedä. :)

Eli se siitä valituksesta, kiitos teille, kun murehditte (eeka) mun postauksista, palaillaan asialle taas kun ehditään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti