maanantai 17. syyskuuta 2012

Oma pikku soppeni

Juu, oonhan mä täs asunu jo sen... Jumankauta puoli vuotta! Mutta nyt vasta päätin, että hiukan esittelen mun pientä yksiötäni. Tai no, olen miettinyt tätä kyseistä postausta kauan, mutta nyt kun eräs lukijani kertoi palavansa halusta nähdä kämppäni, päätin toteuttavani vihdoin esittelyn. :) Tähänkin tarvittiin siis pieni vauhtiin potkaisu ja oli muuten erittäin hyvä syy siivota! :D Eli ei näin siististi mennä oikeasti, mutta siistiä on mukavempi katsella.
 Ja näin on astuttu ovesta sisälle.
 Ensin siis pieni keittiökomeroni. Tai muuten se on ihan sopiva, mutta mun kokkaustyylin nähden työtaso tilaa on vähän. :P
 Oih, moccamaster, oih, punainen pikkuradioni! <3 Tykkään kuunnella radiota, kotona omassa huoneessani ei ollut tv:tä joten kuuntelin aina radiota. Siitä tuli tapa ja jäin kaipaamaan sitä, kun tänne tulin. Vanha radioni ei näet oikein kuulunut täällä ja eikä se mikään kauniskaan ole koskaan ollut! :P Nyt mulla on ihana pieni punainen radio, josta kuuntelen vaihdellen Aaltoa tai Rockia (nyt kuuluu Aalto).

 Tuli mieleeni tässä, että olin ilman mikroa varmaan ekat kaks kuukautta, kun muutin. Hyvin kaikki sujui ilman sitä, mutta en kyllä enää sitä pois anna! Niinkuin en tiskikonettakaan sitten kun sellaisen hommaan/pystyn hommaamaan. Tiskaaminen on suoraan hanurista...
 Inhoan konjakkia, mutta tykkään useimmista niiden pulloista. :) Ette voi sanoa, etteivätkö olisi hienoja! Fashion -kirjasta ei tarvitse sanoa mitään. :)
 Ja nyt käännytään ympäri ja katsotaan olohuone/makuuhuonetta.
 Ja tietysti ruokapöytää. Pöydän löysin kirpparilta naurettavaan hintaan kun miettii, että pöytä on umpipuuta. Kannen olen petsannut, koska se oli ällöttävän koivun värinen. Niin ja nuo tuolin päällysteet olettekin varmaan nähneet jo. Verhoiltuani nuo kangasta jäi yli ja nyt se ylijäämä on käytetty kangsakassiin. :)
 Tuo kukka on mun hoitolapsi. En varmastikkaan hommaisi rehua ihan itse, tappaisin sen heti. Ihme kyllä, kun tuo on pysynyt hengissä...
 Nukkumanurkkaus.

 Ja tältä kaikki näyttää sieltä nurkasta katsottuna. En tiedä näittekö nyt hiukan paremmin tuota trukkilava pöytätasoa, mutta voin sanoa, että hyvä on ollut! Eikä tarvittu kuin kaksi pientä lavaa, spraymaalia ja neljä pyörää alle. Niin ja ne ruuvit. :)

 Nyt melkein istun ruokapöydän päällä näyttääkseni miltä "eteinen" näyttää. Peili ei ole oma, sen on vuokran antajani jättänyt. Pieni nainen, joten peili on sen mukaisesti laitettu. Voitte arvata, että näen tissini ennemmin peilistä kuin naamani. :D


 Ja siitä käymme pihalle!
No jos pieni vilkaisu vielä. Oliko vähän mun näköinen? ;)

Että semmoinen kämppä. Aivan ihana on ja erittäin rakaskin! Mutta valitettavasti ei enää kauaa... Meikäläinen näet muuttaa tästä pikku sopesta toiseen pikku soppeen. Millään en haluaisi muuttaa jos ottaa mun ikkunasta näkyvät maisemat huomioon ja sen kuinka pidän tästä. Mutta sen verran on oma koto liian lähellä, että pitää vähän kauemmas päästä. Työpaikkakin olisi myös lähempänä muuton jälkeen. Mutta muutto tapahtuu ihan oman kyläni sisällä. :)
Voisi siis sanoa, että tämä oli rakkaan kämppäni jäähyväisesittely. :) Pari viikkoa ja saan sanoa heippa tälle jokirannan asunnolle. Onhan se haikeaa, mutta muutto tietää aina tupareita ja uusia kuvioita! :D

Nyt nautin vielä näistä maisemista, jotka näkyvät näistä ikkunoista kahvikupin kera. Maistuukohan se kahvi eriltä eri ikkunasta katsoen? 

2 kommenttia:

  1. ihana koto sulla, eli kannatti "marista" ;D ihan sun näköönen. minne muutat??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, postausideoita ja -toiveita otetaan tietysti vastaan ;) Meneehän ne postaukset helposti samanlaisiksi, kun kauan tänne kirjoittelee. :) Kiitos! :D Ihan Ylistaroon, lähelle keskustaa. En hirveän tarkasti pittaa täällä ilmoittaa :)

      Poista