keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Maxiahame

Iiihhanaa! Aurinko on paistanu koko päivän ja lämmistä on ollu semmonen  20 astetta! Sen kunniaksi puin uuden maxihameen päälle, jonka ostin Tampereen reissulta.
Maxihame: Gina Tricot

Tykästyin tossa maxihameessa sen yksinkertaisuuteen ja pituuteen. Monta kertaa kaikkia jo itsessään hienot vaatekappaleet pilataan jollain ihme yksityiskohdilla. En sitä sano, etteikö yksityiskohtia saa olla, mutta ne on monta kertaa sellasia mitkä ei mua miellytä. Niin ja toi pituus! Kerran tein sen virheen että ostin liian lyhyen maximekon, mutta en tee sitä toista kertaa. Ei ole kaunista katseltavaa, kun mekko on se verran lyhyt, että nilkat näkyy. Elikkä hame on just riittävän pitkä. :)
Hih, vähän omaa kivaa näin vapaa tunnilla. :D kokeeltiin, että kuinka kylmää toi vesi on ja olihan se sen verran kylmää ettei sinne kehtaa edes ajatella menevänsä. Hrrr!

Muodin huipulle finaali oli eilen ja Linda voitti!! Jes hyvä Linda! Mahtavaa, että Seinäjokelainen voitti! :D Ja oli se ehdottomasti paras se Lindan mallisto. Jussilta olisin odottanut enemmän, mutta ei. Ja Lenillä oli mun mielestä yllättävän hyvä, mutta en muuten pitänyt hänestä. Mutta juuri oikea henkilö voitti! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti