perjantai 6. toukokuuta 2011

Tampere!

Eilen oltiin Tampereella pikkuisen tutustumassa paikalliseen yliopistoon ja ammattikorkeakouluun. No, jos jotain osviittaa sain siitä mitä teen isona, tai oikeastaan en tee, on etten tule koskaan menemään yliopistoon! Anteeksi nyt vain kaikille, mutta se ei vain ole mun paikka. Jätän sen suosiolla fiksummille ihmisille. ;)

Mutta kun kerran tampereelle asti lähdettiin niin totta kai me sitten shoppailtiin ja syötiin. Oli muuten tosi hyvää mozzarella salaattia ja pitsaa yhdessä italialaisessa ravintolassa!
En muuten sitten syönyt pizzaa JA salaattia! Pizza oli Niinan, sain vähäsen sitten maistella sitä. Hyvää oli!
Ja tässä sitten meikän salaatti. Tosi hyvää oli sekin. Ja mikä parasta, kerrankin tota mozzarellaa oli riittävästi! Yleensä se aina loppuu kesken. :)

Tässä vähän esimakua siitä mitä tuli osteltua. Ihana tommonen yli suuri koru ja ei ollut kuin 2,50 euroa JC:stä! Alennuksesta. ;)

Nyt on pakko pyytää anteeksi tätä tälläistä mitään sanomattomuutta. Ei vain tahdo oikein tulla mitään kirjoitamisen arvoista.... Jos pistetään vain perjantain piikkiin. ;D Toivottavasti huomenna sujuu paremmin. :) Meen tästä kattomaan jääkiekkoa.
Heipatirallaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti