maanantai 12. syyskuuta 2011

Här igen!

No mutta hei taas kaikille! Nyt näin aluksi pyydän syvästi anteeksi tätä tällaista hiljaista jaksoa. Syyski saanen ilmoittaa kirjoitukset jotka päätin aloittaa jo näin syksyllä, joten niihin lukemisen takia en ole ehtinyt kirjoitella tänne... :( Mutta nyt taas uudella innolla matkaan, kun sain tänään sen ruotsin kuuntelun suoritettua! :)

Elämä ei ole tällä hetkellä ollut mitenkään erityisen mullistavaa, joskin nyt joidenkin asioiden saralla, mutta se niistä! :) Yritin tässä etsiä jotakin järkevää kuvan näköistä tänne, mitä on tullut otettua tässä viime aikoina (meinasin vallan pyörtyä siitä "suuresta" valikoimasta), mutta ei löytynyt kuin jotakin yöllä otettuja hetken mieli johteesta otettuja "taide" kuvia ja kuvia fuksiaisista!

Niin aivan voisn täs ku tuloo hyvät kuvaus ilmat, nii vähä kuvailla teille noita mun Pariisin ostoksia! Siis muitakin kuin tuon Kamee korun. :) Oi nam, tuo on vaan niin hyvä löytö! Ja löytöpaikka oli Pariisin antiikkikirppari, jonne kannattaa ehdottomasti mennä Pariisissa ollessaan.

Ja ne Fuksiaiset. Oli se mukavaa vähän kiusailla noita pikku ykkösiä (mutta meidän koulussa nimellä junioreita) näin kouluvuoden aluksi. Laitettiin vähän pesettämään autoja ja pelamaan korista vähän kyseenalaisella tavalla ja pukeutumaan vähän poikkeuksellisella tyylillä. :)
 Sukkahousut päässä ja pyyhe viittana ja jätesäkki "uimapukuna/paitan". Ihan supersankari ainesta!
Korista kirjaimellisesti yhteen hiileen puhaltaen. :) Kyllä se peli heiltä sujui, joskin hiukan hitaalla tahdilla...

En voi uskoa, että tässä sitä ollaan tämän vuoden abi! Mihin nämä vuodet menee? Kaikki aina väitti ja väittää yhä olevan aikaa päättää mitä meinaa elämässään tehdä. Ja kakkanmarjat! Ittellä on kyllä kaiken näköisiä vaihtoehtoja, että ei yhtään tiedä mitä tekisi... On se yllättävän hankalaa tehdä tässä iässä niin hirveän suuria ja vaikeita päätöksiä... Niin ja sitä aikaa ei todellakaan ole, jos sitä mietitään! Tässä vain keskittyy kirjoituksiin ja siihen että saa suoritettua riiittävän määrän kursseja läpi pääsemiseksi...

Kai se siitä muotoutuu... Ehkä, en tiedä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti