keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Seinäjoen keikka tyttöjen kesken

Ah, voi sitä ihanuutta kun on vapaapäivä koulusta keskellä viikkoa! Sitä sitten juhlistettiin likkaporukalla matkaamalla seinäjoelle syömään ja vähän kauppoja kiertelemään. Syömässä oltiin uudessa aasialaisessa ravintolassa ja todellakin aion mennä uusiksi! Ruokalistalla oli niin paljon kaiken näköstä, että millään ei voinut kaikkea ottaa... Dääm! Mutta päädyin sitten buffettiin, koska siinä sain maistella kaikkea erilaista.
Aaa... Ruoka. Yksi elämämme suurimmista iloista! :D

Että sinne vaan kaikki jotka vähääkään tykkäävät aasialaisesta ruuasta!
Niin joo ja niitten kauppojen kiertelyn lisäksi osa likoista oli päättäny lähtiä luovuttamaan verta! No mikäs siinä, paineltiin sitten SPR:n veripalveluun.
Ei niitä yhtään jännitä ei. ;)
Mutta sitten kävi näin suomeksi sanottuna paska säkä... Kukaan likoosta ei voinu luovuttaa verta! Hahaa, sellane reissu se sitten oli ja kyllä heitä pikkuusen harmitti. Nii ja jokaasella oli eri syy minkä takia ei voinu luovuttaa! ;D Kai tommone on mahdollista muuallakin kuin elokuvissa...
Perhana, pitääs jaksaa vielä perjantaihin asti lukea ruotsia ja tehdä kirjalliset niin olis ne kirjotukset taas hetkeksi aikaa ohitte... Ja toi kuva kuvastaa hyvin tota mun erakoitumista kirjan ääreen... Että kiitosta vaan Maijalle tästä havainnolistamisesta! ;)

Erakoitunut ja tällä hetkellä mukavuuteen panostava abi toivottaa teille hyvää päivän jatkoa. Heipatirallaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti