tiistai 7. elokuuta 2012

Lapin kesä...

 ...On kokemisen arvoinen! Oli outoa nähdä koko Levin tunturi ihan täysin ilman lunta ja suurta ihmismassaa. Upeeta ettenkö sanoisi!

 Kiipesin eturinteen ylös asti ja fiilistelin vain upeaa maisemaa...
 Niin siis tosiaan, kävin pikavisiitillä levillä. :D Hyppäsin yö junaan ja olin perjantai aamuna kasin maissa Rovaniemellä. Eihän siitä nukkumisesta mitään tullut, kun ei ollut sitä makuupaikkaa, mutta ihan sama. Oli mahtava "herätä" aamulla maailman kans ja seurata luonnon ja ihmisten heräämistä. :)
Vieläkin mahtavampaa oli kun Sini tuli miekkosensa kanssa noukkimaan meikän asemalta ja sain siinä pienen Rovaniemi tourin samalla! :D
Siitä sitten matka jatkui Lauran kanssa Leville ja sitä juttua riitti! Ja lauleskelua vanhojen hyvien biisien tahtiin.
 Lauantai menikin siinä kiipeämisessä (kun sitä pyörää ei ollutkaan varastossa, niin ei voinut tehdä tunturin lenkkiä...) ja oikein kunnon tyttöjen illassa Lauran kanssa! Voiko siihen muuta lisätä, kun kaksi nuorta naisen alkua istuu keittiön pöydän ääressä, lukee vanhoja Cosmoja ja juo ihanaa mansikkapirtelöä?! Ei. :D Ihana tällänen paluupäivän asukuva vessan peilin kautta. Kuinka taiteellista ja luovaa! :P


H&M:n kuvaston kanssa junamatka takasin Etelä-pohjanmaalle sujui hieman paremmin, mutta olishan sitä saanut olla muutakin tekemistä 6,5 tunnin matkan aikana... No, kyllähän niiden kanssa matkustajien juttuja oli hauska kuunnella, varsinkin niiden pikkulasten! Ihania lutusia pikku ihmisiä oli taas matkassa. Lasten suusta kyllä kuulee parhaat jutut! :)

Olihan se pikavisiitti, mutta pakko oli päästä! :) Ehkä pian taas uusiksi? Mahdollisimman pian!

6 kommenttia:

 1. häh? :D parempi ois tulla mahdollisimman pian uudestaan ja ilmotella sitte mullekki :D niin siis sitte oikeasti tosi äkkiä ennen ku kerkeän muuttaa täältä pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hemmettin hemmetti...! :D Tuli lähtö ittellekin nii nopiaa ja kauaa en kerenny olla, mut yritän mahdollisimman pian! Pitää kattoa kuinka työkuviot menee :) Minnes neiti muutes muuttaa? :)

   Poista
  2. helsinkiin olis tarkotus tässä päästä muuttaan heti ku kämppä löytyy :D

   Poista
  3. Nonni! Sillä lailla! Toivottavasti kans löytyy :D Pitää sitte vaikka tulla sinne päin maailmaa, jos en Leville kerkiä :)

   Poista
 2. etkä mullekkaan puhunu mitään.. :( oisin ollu rollossaki ja sitte tullu leville!! :(( -ida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, anteeksi, rakkaat ystävät! :,( Tampio kaveri ollu matkassa :( Tietysti olisin teitäki halunnu nähä!

   Poista