lauantai 11. elokuuta 2012

Skräppäystä

 Askartelin vihdoin ja viimein taulun, jota olen kaavaillut jo pitkän aikaa. Taulua johon saan lätkäistä ihanimpia ystävänpäiväkorttia ystäviltä, joita en ole malttanut heittää pois, juna- ja metrolippuja ynnä muita lappusia matkoilta, kaverikuvaa, perhekuvaa ja abivuoden kuvaa. Postikorttia ja ranneikkeitakin löytyy taulusta!
 Musta kaikki tommoset on just niitä parhaita muistoja matkoilta ja ystävistään. Kortit, tapahtumien ja matkojen liput... Niissä on jotain. Aina niitä kerää säästöön, mutta sitten joskus ne heittää pois, kun ei ole saanut niitä minnekään. ei tällä kertaa. :)
Hemmetti, kun pengasti nuo kortit sun muut, on saanut nauraa kaikille typerille jutuille mitä on joskus kehitelty! Niille jutuille, jotka olivat silloin aivan törkiän hauskoja ja ovat toki vieläkin. Tosin, nyt niistä huokuu enemmän sellainen nolous, mutta hauskalla tavalla. :P
 Tässä ei muuten ole sitten kaikkea sitä sälää mitä löytyi! Ei herran jumala, jotkut asiat ei pääse edes omalle seinälle esille, kun ovat saavuttaneet sellaisen nolouden tason, että ei itsekkään pysty katsomaan niitä seinillään päivittäin! :D

Sellanen siitä tosiaan tuli. Ei mikään maailman kaunein, vaatii pirusti vielä hiomista, mutta olen nyt tässä kohtaa oikein tyytyväinen. Pääasia, että se saa naaman hevosenkengälle kun sitä katsoo. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti