sunnuntai 19. elokuuta 2012

Suomen mestaruuksia

 Moro moro! Pieni hiljisuus tässä taas ollut, mutta on ollut pientä tilannetta päällä. Nimittäin käypääsin siinä perheen seurana siskon SM-kisoissa Espoossa! Pakko hyödyntää mahdollisuus päästä kimppa kyytillä muuallekin kuin oman kylän nurkille. :D Hyvä oli reissu, mutta yksi asia harmittaa: en päässyt käymään Helsingissä katsomassa viimeisiä päiviä Helsingin muotiviikkoista. Prkle.... Joo, ei mitkään Weekend -festivaalit oikein innostanut. :P Siskon kisat oli tärkeemmät. :)
 Systerin löydätte kuvasta sitten kun silmiin osuu jotain pinkkiä... :)


 Kiekko oli perjantaina ja se olikin sitten eka laji. Meikäläinen leikki taas jonkin sortin paparazzia, kun juoksentelin paikasta toiseen, nappailin kuvia Taijasta ja hänen kilpakavereistaan ja manatessani sitä kun en ottanut neon keltaista työmaan huomiopaitaa mukaan... Olisin saateri mennyt ihan kevyesti muista kuvaajista, jotka saivat hillua siellä urheilijoiden puolella aitaa! Yhden kuvaajan olisin voinut muuten listiä, kun hän päätti sinnikkäästi olla meikäläisen edessä... Suatana!


 Lauantaina olikin sitten se päälaji eli kuula. Siinä sitten jännitettiinkin hiukan enemmän... Saattoi muuten olla niin, että kisailijoiden vanhemmat jännittivät kilpailijoita enemmän! :D


 Siellä se siskon tulos komeilee ylimpänä. :) Lukekaa rivien välistä se, kuinka meikä röyhistää nyt rintaansa ja toistaa, että mun sisko ;P Tuo ei muuten ollut sitten se voitto tulos, ehei!
 Tulos oli lopuksi 15.16. Onnea!!!

Sitten takaisin kotia kohti. Äiti oli käynyt ennen lähtöä kaupassa ja ostanut vähän pihviä ja kanaa, joita vedettiin ensin kylmänä pikkelsin kera. Sitten todettiin, että voisi ehkä eväät maistua paremmalta, jos ne olis vähän lämpöisiä... Ja ei kun paistamaan!! :D saatte arvailla sitten missä kohtaa ne lämmäytettiin.... :P

Niin ja jos hotelli on ihan muutaman sadan metrin päässä kauppakeskus Jumbosta, niin ei ole epäilystäkään, että sinne ei olisi rahaakin jäänyt. :) Lupaan esitellä tässä jossain kohtaa pikkuisen, mitä meikä on ostellut. Vois samaan syssyyn muitankin viime aikaisia ostoksia joita ei ole jostain kumman syystä tänne ilmaantunut.... :)

4 kommenttia:

  1. Missä hotellis oot ollu jos saa udella ?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin jossain lentokoneisiin liittyväs hotellissa... Pilotti? Saa udella, jos saan udella, että miksi kysyt? :P

      Poista
  2. Miten tuolle nimeltämainitsemattomalle on eksynyt päälle PINKKIÄ?
    No sopiihan se noin ruskettuneelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en kyllä osaa sanoa! Sehän ei ollenkaa edes tykkää pinkistä! ;)

      Poista