sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Inspiraationa Trendi

Lueskelin tässä niitä perjantaina ostamiani vanhoja Trendi -lehtiä ja huomasin erään yhden näköisyyden neljän vuoden takaisella ja nykyisellä muoti ilmiöllä: Maximekko.
Hassua kuinka lyhyessä ajassa muoti voi toistaa itseään. Toisaalta "keksitäänhän" ne raidat aina keväälle. :) Mutta inspiroiduin hirveästi tuosta ohjeesta tehdä itse maksimekko tuunaten vanhoja vaatteita. Pitääpä kokeella... :D Sais ainakin oman näköösen maksimekon.
 En tiedä miksi, mutta aina kun lehdissä esitellään grungetyylin eri variaatioita ja ruuduilla mällätään minkä ehditään, niin naama ja mieli menee siihen "mäkin haluun" asentoon. :) En tiedä mikä siinä on kun se kiehtoo, enhän mä oikeen koskaan ole sellasta tyyliä kokeellu tai omannut. Mut ehkäpä just sen takia se houkuttaa mua! Eipä vaan oo tullu kokeeltu. :D Mutta ruuduissa ja grungessa on vain jotain tiettyä asennetta.
Tämän kuvan pipo on täydellinen. Täydellinen on ainoa oikea sana. Se on muhkea ja massiisvinen, mutta ei liian villainen. :D Tahtooo...
On se hyvä haaveilla kaikesta tämmösestä mikä on jo ollutta ja mennyttä. Siis niin ettei näitä ihan heti kaupasta löydä. Tai no nyt on kyllä se kevätkin.... ;)

Kuvat 2007 lokakuun ja 2008 syyskuun Trendeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti