sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Maalari maalaa taloa...

Tänään vähän maalailtiin isän työmaalla. Ei yhtään haitannut pihahommat kun sai paistatella 20 asteen lämmössä t-paita päällä! Lisää tätä, jos saan pyytää! :) (Siis aurinkoa, ei välttämättä maalaamista ;P)
 Kuten tiedätte, maalaaminen on sotkusta puuhaa. Se vain on niin helppo pyyhkiä kätensä housuihin kuin ettiä jotain mihin kätensä putsata. Vähän niinkuin pienenä. :) Mutta jos haluaa maaliiset housut ihan arkikäyttöön, niin tämä on paras keino saada kivan näköiset maalihousut.
Ei tämä vasen käsi niin sotkeentunut kuin oikea.... Ja oikealla tietysti piti ottaa kuva...
Maalamisurakan jälkeen syötiin kevään/kesän ekat pehmikset! Sekoitustahan mä tässä mussutin. :) Pieni nootti pitää kyllä sanoa pehmiksestä vaikka se hyvää onkin.... Se on aivan törkeän kallista! Yksi pehmis maksoi 2,70e! Se hinnan nostaminen 2,50 euroon meni ehkä vielä jotenkin läpi, mutta tämä on jo liikaa! Liekö sen hemmetin karkkiveron takia...? Nyt joutuu miettimään kaksi kertaa kehtaako sitä laittaa rahansa pehmikseen... Mutta kyllä sillä tokalla kerralla luultavasti sortuu. Sitten vain itkee ja nauttii pehmiksestään. o_O

5 kommenttia:

  1. Haha ei läppä! :D repeilin nii pahasti ku luin ton pehmis-karkkivero-jutun! kuulosti niin sulta.. Mut vähä oikeesti kallista, ymmärrän sun huolen! ;D

    VastaaPoista
  2. mä en ainakaa malta ostaa yhtään pehmistä. o.O sillonku ME oltiin nuoria nii ne makso tyyliin vähä päälle 2e. nyt jo melkee 3e. huhhhuhh sanon minä!

    VastaaPoista
  3. Eeka:Se on hyvä että mun huoli ymmärretään. ;D et varmaan ittekkää kovin helposti osta nyt pehmistä. o_O

    Maarit: Itse asiassa se on maksanu joskus meidänkin aikana tasan 2e... Huhhuh sanon minäki!

    VastaaPoista
  4. "Sitten vain itkee ja nauttii pehmiksestään"
    Voi söpö Taru! :) Sulle kyllä itseasias varmaan kävis just noin. :D

    Hanna

    VastaaPoista
  5. Nii varmaan tuloo käymäänki. Mitäs mä ittelleni voin? :D

    VastaaPoista