lauantai 16. huhtikuuta 2011

Jälleen kirpparilla

Vietiin Hannan kans joitain mun vanhoja kirjoja ym. SPR:n kirpparille perjantaina. No, eihän sieltä päästy pois ilman tarkistuskierrosta. :)
 Käteen ei kuitenkaan tarttunut kuin kaksi vanhaa Trendiä, mutta sitäkin tyytyväisempi oon löytööni. Huivin meinasin ostaa, mutta se jäi kuitenkin ostamatta... Piheyttänikö, en tiedä. :)
 Pieni karkkivinkki: Jos ei halua ostaa mitään jumbo-mega-hehtokarkkipussia, mutta minipussit tuntuu säälittäviltä, niin kannattaa maistaa näitä palleroita! Siis ihan tajuttoman hyviä! Ja pussin koko on just sellanen sopiva. Harmi vaan, että näitä ei saa meidän S-marketista, kun sattuvat olemaan pirkan. Siksi aina kun näen näitä niin on ihan pakko ostaa pussi. :)

 Illalla Stagella sitten piinasin vähän kanssa ihmisiä. No, piinasin ja piinasin, inspiroiduin vain heidän hienoista Farkuista. Mulle on kyllä tullu joku kumma farkkukuume nyt... Se on outoa, koska ennen en tykänny pitää niitä kun ne on niin "tavalliset". Mutta nyt tulin tosi kateelliseksi ylemmän kuvan farkun omistajasta, koska hän oli löytänyt omansa kirpparilta ja ne on just semmoset jotka ittekki haluaasin. Ja sitten alemmat. Aivan uberhienot lököfarkut! Harmi vaan etten havaannut kysyä, että mistä ne on ostettu... O_o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti