lauantai 9. kesäkuuta 2012

Change - liike, joka muutti elämäni

No ei nyt ihan, mutta ainakin muutti yhden olennaisen osa-alueen naisena olemisessa. Nimittäin sain vihdoin oikean kokoiset rintsikat! (jos nyt satut olemaan urospuolinen lukija, yritä ymmärtää tämä asia naisen näkökulmasta)

Tämä voi nyt tuntua ihan hoopolta asialta hehkuttaa täällä, mutta nyt on pakko. Tässä kävi ihan sen klassisen tarinan mukaan: meikä luuli tietävänsä oikean liivieni koon, mutta paskanmarjat. Se oli se koko joka ainoastaan sopi mun päälle ketjuliikkeiden liiveistä, joka olikin ihan päin sitä kuuluisaa persettä (tiedä sitten kenenkä perse se on...). Kuppi koko oli ihan omille rinnoilleni sopiva, mutta se rinnan ympärystä oli ihan liian suuri. Enkä muka tajunnu.

Sitten, rakas ystäväni Sini, houkutteli mut Changeen ja koppiin sovittamaan liivejä. Otin sen koon kaikista mitä halusin sovittaa, minkä olin tottunut. Sini ja se ihana myyjä siellä Jyväskylässä tokaisivat kuorossa, että kuppikoko suuremmaksi ja rinnan ympärys kymmenen senttiä pienemmäksi. Kymmenen senttiä! En olisi ikänä uskonut laihtuvani kymmenen senttiä kymmenessä sekunnissa! :D

Voi halleluja, ette voi uskoa kuinka meikä melkein hyppäsi sen myyjän kaulaan! Ainakin hypin onnessa sovituskopissa, kun tiesin, että olen löytänyt sen oikean! Oikean liivi koon! Sini sanoikin, että nyt kuule likka elämä muuttuu! ;D
 Meikä törsäs sitten saman tien kolmeen settiin alusvaatteita ja yksiin bikineihin, kun setit olivat vielä tarjouksessa kaksi yhden hinnalla. Elikkä varasto uusiksi kerralla. Tässä näkyy nyt vain ne biksut, en mä kuitenkaan niin avoin ole, että alan vaatteiden alaisia vaatteita esittelemään! :D Paitsi, että melkein sama se on nähdä nainen biksuissa tai alusvaatteisillaan. Periaatteessa. Niin ja hei! Liivit ovat tuolla oikeasti hienoja, ei mitään mummosloggikamaa! ;P

Nyt en enää voi shopata liivejä muualta kuin täältä. En vain voi. Ja uskon, että ette tekään jos menette samaan liikkeeseen ja annatte myyjän valita teille juuri ne oikeat liivit jotka teille sopivat. Ihan rohkeasti vain, koska liivit vaikuttavat yllättävän paljon joka päiväiseen elämään. Ne voivat vaikeuttaa sitä tai helpottaa. Menkää Changeen jos haluatte sen helpottuvan.
Liivit maksavat täällä hiukan enemmän kuin H&M:n tai muiden vastaavien ketjujen liikkeissä, mutta mielestäni farkut, kengät, takit ja liivit ovat asioita joihin kannattaa panostaa hiukan enemmän. Näitä kaikkiahan käytetään joka päivä.
Vielä korjaus loppuun ennen kuin edes kyseenalaistetaan. Changesta löytyy niin pieniä 60cm rinnanympäryksiä kuin G suurempia kuppikokoja. Eli ei pelkästään suuririntaisten naisten paikka vaan kaikkien, jotka eivät löydä oikeaa kokoa. Eli sinne vain myyjän luo! (mietittiin muuten, että onko meistä tulossa vanhoja, kun kysytään heti myyjältä apua, kun ei itse jaksa/osaa löytää oikeaa? Mmmm... Ei. Luotetaan vain ammattitaitoon :P)

P.S. Anteeksi suunnattomasti kaikille tämä(kin) hehkutus, mutta tämän tarkoitus oli myös julistaa ilosanomaa myös muille. Tiedätte tämän tunteen vasta kun koette sen itse. :D

4 kommenttia:

 1. Samoin change muutti minunkin elämäni, ainakin tuon yläkroppani onneksi jo 4 vuotta sitten. Sen päivän jälkeen en ole muualta liivejä ostanut.

  Terveisin, Anni @
  anninpukeutumisleikki.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. kuinka paljon suunnilleen maksoi:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No liivien hinnat pyöri keskimäärin siinä 20-40 euron välillä. Oli toki kalliimpiakin yksilöitä, mutta mun mielestä oikein passelin hintasia :)

   Poista