keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Nätti kätevyyden huippu!

Rakastan kaikkia illan istujaisia/juhlia/elokuvailtoja ym. mitkä ovat erittäin hyvä syy pyytää rakkaita ihmisiä kokoontumaan yhteen paikkaan höpöttämään, nauramaan ja viettämään aikaa yhdessä. Ja tietenkin syömään! Ei siis mikään ihme, että pitkän pohdiskelun jälkeen ihastuin tälläiseen käytännöllisyyteen ja ihanuuteen:
 Pyörin ties kuinka kauan Seinäjoen Sabirassa, kun siellä on niin paljon kaikkia ihanaa hypisteltävää ja ostettavaa! Mutta lahjakortti oli rajallinen, niin oli siinä miettimistä, että mitä sitä oikeasti tarvitsee ja mitä sitä oikeesti tahtoo. Tässä kaikki sitten onneksi yhdistyi. :)

 Aivan huippukätevä napostelutarjotin, josta saa kaikki osaset irti toisistaan tai sitten kaikki on yhdessä ja samassa kasassa, miten vain haluaa. Mutta juuri sopiva kaikkiin edellä mainittuihin ystävä/perhekokoontumisiin. Vaikka sillä ei oikeasti ole väliä miten ne evähät oikein ovat loppujen lopuksi esillä, mutta tykkään kun ruoka on laitettu esille nätisti. Ja tämä on juuri niin nätti. :) (On muuten sitten laadukasta muovia, ettei tarvitse katsoa tuon perään illan mennessä pikkutunneille ja pelätä jonkun rikkovan sen. Yleensä se joku olen minä, mutta ajatus kuitenkin on tärkein :P)
 Ihan näin väliin, sain sinne Sabiraan kaksi lahjakorttia ja ei ollut todellakaan ongelmaa käyttää niitä! Vaikeus olikin siinä, että mitkä sitä valitsee lopuksi parhaimmiksi kaikkein tuhensien ihanien sisustutavaroiden joukosta. Voi sitä valinnan vaikeutta! Mutta suosittelen paikkaa, jos yhtään on hurahtanut siihen vanhan valkoiseen sisusutustyyliin. Ja don't worry, jos ei siitä tyylistä tykkää, niin löytyy sieltä muillekin ja jos ei niin inspiraation löytäminen on ainakin taattu!
Nonni, koskas kokoonnutaan? Syynä sitten vaikka tuon tarjottimen käyttöönottajaiset! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti