maanantai 24. lokakuuta 2011

Ciao bellas!

Täällä taas ollaan! Eilen palattiin likkojen kanssa reissusta rähjääntyneenä hyvien matkakokemuksien kera. Sattumuksia oli jos jonkin näköisiä, ruoka oli hyvää ja kaikki ne Italialaiset herkut! Halleluja, kun meinasi homma räjähtää käsistä! :D
Porukalla oli mukana ehkä muutama kamera, mutta kuvat saadaan jaetuksi myöhemmin, joten lomasta tulee postauksia pariin otteeseen. Näin ekana on ihan pakko hehkuttaa sitä ruokaa (ja vähän herkkujakin... ;) )
Millään en tahtonut muistaa, että kun tilaa kahvin, saa aina espresson... Vähän turhan tujua kamaa mun makuun.

Söin ekaa kertaa sammakon reisiä... Ja oli hyviä! Jos on pakko analysoida, niin ne maistuvat katkarapujen ja kanan risteytykseltä. :)


Näitä oli Venetsiassa paljon. Painotan sanaa paljon. Jos mulla olisi ollut suurempi mahalaukku, enemmän rahaa ja isompi laukku, olisin syönyt huomasti enemmän ja tuonut vuoden varastot mukanani. Slurps!!

Tarviiko suklaasuihkulähteestä sanoa mitään?

Saatiin eräässä ravintolassa odotteluruuaksi friteerattuja oliiveja. En oikein yleensä pidä oliiveista, mutta nämä vedin melkein kaikki yksin!

Iloinen katkarapu-mustekala-annoksen saaja.

Italialaista Tiramisua... Ihan unelman pehmeää ja törkeän hyvää!
Eipä tullut vastaan oikein mitään mikä olisi ollut pahaa... Ja sehän on vain loistavaa! On ainakin ruuan kannalta onnistunut loma. :) Mutta on myönnettävä, että meinasi tulla vieroitusoireita suomalaisesta maidosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti