tiistai 11. lokakuuta 2011

Kipeitä lihaksia, hikeä ja vesisadetta

Ette kuulkaa arvaakkaan minkälainen voittajafiilis tulee, kun heti aamusta on juoksulenkillä, paikat on hiukan kipeät, hiki valuu ja sataa vettä niskaan. Kaiken huipuksi on se ainoa hullu, joka on kehdannut lähteä matkaan aamulla vesisateeseen! Oli siinä vastaantulevilla miettiviä ja ihmetteleviä katseita, mutta sehän vain lisäs mun vauhtia!
Nyt on vain sitten lihakset entistäkin kipeemmät ja aremmat, mutta se on ainakin merkki siitä, että on tehnyt jotakin. Ja miksi ne lihakset oli jo valmiiksi kärsineet? No, koska eilen teinkin sitten kokonaisvaltaisen punttireenin perseelle ja jaloille. Onneksi se persusta antaa edes istua ilman tuskaa, mutta se tuolista nouseminen onkin sitten toinen juttu.... Paskanko väliä tuolla, se on vain väliaikaista, mutta kiinteytynyt persusta on (ainakin toivottavasti) pitkäkestoisempi! :D
Tulen nyt päivittelemään näitä mun urheilusuorituksia tänne, pitääkseni tavallaan päiväkirjaa niistä ja että personal trainerini alias rakas siskoni saa seurata, olenko tehnyt kaiken mitä hän on ohjelmassaan mulle ilmoittanut. Ja ihan selvennykseksi, olen itse pyytänyt ohjelmaa häneltä. Hulluuttako pyytää SM-tason urehilijalta rääkkireeniohjelmaa? Ei, vaan ihan silkkaa tervettä hulluutta, kun haluaa päästä elämänsä kuntoon! :)

P.S ei se ohjelma oikeasti ole niin kauhea, se vain tuntuu siltä aluksi... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti