keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Linnan juhlat

Sanonpa vaan tähän alkuun, että oli harvinaisen paljon tylsiä pukuja ja harvinaisen vähän mielenkiintoisia ihmisiä tänä vuonna linna juhlissa! Myönnän, että ajatus karkaili välillä aivan jonnekin muualle kuin pukujen vahtailuun... Mutta oli siellä kuitenkin joitakin helmiä seassa. Ja suurin osa niistä olikin sitten yhden suosikkisuunnittelijani Katri Niskasen suunnittelemia. Katrihan oli suunnitellut peräti seitsemän pukua näihin bailuihin!
Jenni Vartiaisen puku oli yksi suosikeistani. Ja voisin väittää, että Jenni oli koko porukan upein ilmestys!
Tämä oli ehkä kaikkein hauskin puku. :D Ei kyllä varmaan kovin monelle tule mieleen pukea linnan juhliin Angry birds -aiheinen puku päälle! Ellei satu olemaan kyseisen pelin luojan puoliso...
Tästä jos mistä puvusta huomaan, että se on Katrin tekemä... Laskoksia ja oikein neutraali väri. Oikein kaunis puku! (Hei, mähän alan kuulostamaan jo niiltä kommentaattoreilta... :P)
Nämä kolme viimeistäkin ovat Katrin luomuksia. Ja nämä kuvathan on sitten ryöstetty täältäpäin! Kiitos ja anteeksi!

Siinä oli Katrin tekemät, mutta oli niitä muitakin upeita pukuja. Kuten esimerkiksi tämä:
Ja tämä (oi nam!) :
Ja vielä tämä!

Olihan noita, mutta silti oli liian vähän oikein hienoja pukuja. Oli liian helppo valita parhaat päältä... Olisi voinut panostaa pikkuusen enemmän, mutta ei. Kun ei kerran panostettu pukuihin, niin oltaisiin voitu panostaa pikkuisen noihin etiketti sääntöihin ja tapaan kätellä Presindenttiä ja poitumiseen siitä kättely tilanteesta! Oli se sellaista sähläämistä, kun ei porukka osannut mennä oikealle puolelle odottamaan aveciaan, välillä se avec oli kateissa ja sitten jotkut jopa unohti omansa sinne Pressan luo ja lähtivät painamaan jo itse edeltä pois paikalta! Säälitti vähän noiden puolesta, mutta minkäs sille enää mahtaa? Se oli ja meni ja täts it! Mutta seuraavat linnaan kutsutut voisi kyllä oppia näiden edellisten virheistä... ;P

2 kommenttia:

  1. Onneks mä osaisin kaikki etikettisäännöt ulkoa, jos ja kun mä vaivautuisin vaan menemään tonne. On parempaakin tekemistä ;)

    Hips, ja mä oon sun lukija muutes nyt!

    VastaaPoista
  2. Tottahan toki on aina parempaa tekemistä kuin mennä linnan juhliin! Ja sinne vois vaivautua vain sen takia et voi näyttää muille miten homma toimii ;)

    Ihhanaa ja mä oon nyt virallisesti sunkin lukija!

    VastaaPoista