perjantai 6. tammikuuta 2012

Hei, sulla on paita väärinpäin!

Jes! Mähän alan edistyä tässä asukuvien laatimisessa taas vaihteeksi! Tai no, sanotaanko, että jaksan taas panostaa kunnolla siihen mitä päälleni laitan.
Tämän kertaisessa asussa olen päättänyt kääntää laatikkomallisen neuletakin nurinpäin ihan vain sen takia, että se näytti hyvältä. Ja näyttää vieläkin. Eihän kukaan ole kieltänyt laittamasta vaatteita väärinpäin päälle? Kiva käyttää välillä vaatteita "väärin", on se ainakin hauskaa ajanvietettä keksiä uusia käyttö mahdollisuuksia vaatteillensa.
Että tämmöstä tänään... :)
Ilmeellä tää hoidetaan!
 Pelkät sukkahousut shortsien alla eivät olleet mitkään parhaat mahdolliset vaihtoehdot tälle päivälle... Kylmä pakkasi tulemaan, kun pakkastakin oli illalla jopa sen kymmennen astetta! Eihän me tällääseen talveen ole varauduttu! Märkää ja loskaahan sen piti olla! Niin, ja sen takia niitä talvikenkiäkään ei ole tullut hankittua... Mutta kyllä yhdet Converset aina pari talvea kestää, jos ne kestää Provinssinkin!

Niin ja siitä neulepaidasta vielä... Kyllä se tulee olemaan tulevaisuudessakin väärinpäin päällä. Sanoo muut mitä sanoo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti