maanantai 30. tammikuuta 2012

London -tyynyjä by me

Sain vihdoinkin oikein kunnon inspiraation ompelemiseen pitkästä aikaa! En muista koska olisin viimeksi rakkaan ompelukoneeni kanssa tapellut... Lauantaina siis väsäsin jumbo-tyynyjä tulevaan kämppääni ihan täysin kaikkia vierailijoita ajatellen, että olisi sitten jotain persustan pehmikettä. Niin ja kuitenkin siinä käy sitten niin, että ne tyynyt löytyy mun persustan alta eikä sitten niiden vierailevien tähtien...

On ne vain niin ihanan muhkuja! Kyllä noille kelpaa sen ahterinsa laskia.
En millään malttaisi odottaa vähää yli viikkoa muuttoon... Tekee jo niin valtavan kovaa mieli päästä asettelemaan huonekaluja oikeille paikoille (joo, olen jo miettinyt kaikkien huonekalujen paikat ja melkein kaikkien irto tavaroiden paikat valmiiksi...). Mutta sitten samalla on sellainen olo, että joko mä saan pian muutta!? Odotan sitä kovasti, mutta silti se tuntuu hirveän kaukaiselta ja jotenkin oudolta, että se oikeasti tapahtuu pian. Saatan kuulostaa teini hehkuttajalta, mutta ei voi mitään. Mutta on mulla kuitenkin tiedossa se ettei se omilla asuminen ole enää niin yksinkertaista mitä se kotona on. Tiedän, että eläminen omilla maksaa, kodin hoitaminen vie aikaa ja olet lähes yksin vastuussa kaikesta. Olen silti valmis tuohon kaikkeen saadakseni tehdä asiat omalla tavalla.

Niin ne tyynyt! Ei todellakaan ollut mikään vaikea tapaus tehdä, ostin vain sisätyynyt ja valitsin kivat kankaat ja ompelin kankaista tyynyille "pussit" ja ompelin sitten umpeen. Varoitan heti alkuun, että se "pussin" umpeen ompeleminen tyynyn ollessa sisällä ei ole mikkän herkku homma... Silloin jos koska saa vähän manata ja huutaa ompelukoneelle ja ommellettavalle työlle. Helpottaa kummasti hommaa!

P.S. Hommasin nyt sitten sen p*rkeleen imurin... Vähän se kirpaisi, mutta asiaa helpotti se, että imuri on punainen! Nyt jopa kehtaa katsoa sen imurin päälle!

2 kommenttia:

  1. minne päin suomee muuttelet? olen jo jonkinaikaa lukenu tätä ja tämä on hyvä<:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! Kiitos paljon :) Jonnekin päin Seinäjokea muutan. :)

      Poista