perjantai 6. tammikuuta 2012

It's nude

Olen ihastunut aivan täysin nudeen kynsilakkaani. Se tuli jonkun aikaa sitten ostamani kynsilakkapaketin mukana ja silloin ajattelin, että nyt on jo niin friikki kynsilakkaväri ettei kannata edes kokeilla. No, sitten alkoi kyllästyttää ne muut värit enkä kehdannut ostaa uutta, joten päätin sitten kuitenkin kokeilla tuota friikkiä nudea. Älkää käsittäkö väärin, pidän oikeastaan aika paljonkin nuden sävyistä alusvaatteissa, vaatteissa ja ehkä pikkuisen meikissä, mutta nude kynsilakka tuntui menevän yli. Väärässä jälleen!
 On se vähän oudon näköinen, mutta hyvällä tavalla. Ja nuden kynsilakan käyttö varmaan riippuu vähän käyttäjän ihon sävystä.

Suosittelen kokeilemaan sellaisia kynsilakka sävyjä, jotka muistuttavat lähinnä armeijapuvun sävyjä. Tai ylipäätään sellaisia sävyjä, joista ei oikein osaa sanoa mitä väriä lähinnä ne ovat. Itselle tuli kauhea hinku päästä ostelemaan juuri sellaisia sävyjä. sormet syyhyää... Ja onhan ne mukavampaa vaihtelua iän ikuisille punaisille ja pinkeille sävyille, jotka tahtoo tulla mulla ainakin korvista pihalle... yäk! Liian ylitsepursuavan romanttisia ja naisellisia värejä mulle tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti