torstai 31. toukokuuta 2012

Juhlavalmisteluita...

Nyt on H-hetki käsillä niin lakin saajilla kuin ammattiin valmistuvilla. Joka paikassa puunataan taloa puhtaaksi, taitellaan niitä (fucking) servettejä, leivotaan ja nypitään ehkä jopa niitä rikkaruohoja vääristä paikoista. Sitten ilmenee niitä ongelmia joita ei TODELLAKAAN saisi tulla! Mekko kuolee, vetäset sheivillä haavan sääreen, lakkahilloa ei saa mistään, se kuuluisa finni tulee keskelle ottaa ja et todellakaan saa sitä peittoon! Mekko on muuttunut liian pieneksi, liian suureksi ja kaikkea muuta kivaa...

Nämä ei ollut tietenkään kaikki meikäläisen ongelmia, mutta kyllä niitäkin tuolta löytyy. Löytyy myös ystävien ongelmia ja kilpaa niistä on sitten manattukin! Ja varmasti on tapeltu niistä servettien väristäkin, niminerkillä vihaan sinisiä servettejä! :D Periaate kysymyksiä... :)
 Tänään on siis saanut oikein putkella tehdä kaikkea niin tarjottavien kanssa kuin itsensä kanssa. Oon leikannu sellasenkin satsin kotijuustoa (tai leipäjuustoa, lehmäjuustoa, narskujuustoa, rakkaalla lapsella on monta nimeä...), sisko taitteli muutaman (400) servettiä, on siivottu ja puunattu ja sitä rataa. sen verran voin paljastaa, että olen onnistunut luistamaan kaikista ihanista puutarhahommista (jotka osoittautuvat täysin turhaksi hommaksi, jos juhlien kannalta ajattelee...)! Ja se on saavutus, koska mä inhoan niitä helekutin ruohojen leikkaamisia ja nyppimisiä! YH! YÄK! Saattoi kuulostaa mitättömältä määrältä töitä, mutta en jaksanut kertoa kaikkea lihapullien vääntämisestä valokuvien valitsemiseen...
 Mutta voi jessus, kun voi ottaa päähän kaikki meteorologit! Miksi, oi miksi te menette lupaamaan sadetta lauantaille!? Se on sitte tosi kiva ympätä koko sekalainen seurakunta, joka tulee käymään, yhden katon alle! Meillä nyt kototupa on suht iso, mut mites ne joilla onkin pikkuisen pienempi!? Vaviskaa meteorologit, meitä on monia jotka katsovat teitä evil eyellä! (no ei vaiskaa, ei se teidän vika ole, mutta jotain on pakko syyttää... :P)
 Meikä tosiaan on saanut nyt tosissaan tänään laittaa itseään huomista varten, koska mulla on valitettavasti se juhlakuvaus huomenna... Enkä saanut kuulla siitä kovin ajoiskaa! No se kuuluu tähän hemmetinmoiseen hässäkkään. :) Istun tässä kirjoittelemassa kaikki varpaat ylhäällä ja sormet tarkana, kun lakat vielä vasta kuivuilee... Letit on päässä kampausta varten ja kaikki miten itseään vain voi laittaa, on tehty! Oon käyny jopa solariumis! Kun ne hyvät auringon otto kelit loppu kesken... (ja en suostu laittamaan sukkahousuja!) Oli se kyllä häröä olla jossakin sukkulassa puoli tuntia makoillen vain... :D Mutta totuin jo toisella kerralla ja pystyin jo ottamaan pieniä torkkuja. :) Mutta ei se voita aitoa aurinkoa! Silloin saa sentään kääntyillä ja vääntyillä kuinka haluaa!
 Mutta kaikkien aikojen oudoin yo-juhlia varten tehtävä tehtävä piti suorittaa... Mun ja systerin piti rekantaa legolinna ker... lapsille yläkertaan! :D Mä alan oikeestikki muuttua kohta lapseksi... Taas... Pakko ihan myöntääkin, että me ehkä vähän turhan paljon innostuttiin niistä palikoista... :D

Päiväni meikittä...

 Tättärää! tämmöne tuli! Kuinkas moni on joutunu tekemään legolinnan juhliinsa?
Että sellaista... Ei voi siltikään tajuta, että ylihuomenna pitääs pitää kesto hymy vähintään sen kahdeksan tuntia ja kävellä korkkareilla saman verran... Se on tappopäivä, mutta "onneksi" ei tarvitse kuin kätellä jokaasta, jutella ja vastailla samaan kysymys litanjaan jokaiselle erikseen. :)

Mutta suuri kiitos jo tässä vaiheessa äitille, joka on jaksanut järjestää mun juhlia, ehkä välillä liikaa omansa näköisiksi (siniset servetiti! En pääse yli! :D)... Mutta ei olisi tullut mitään ilman äippää! Kiitosta siis miljoonasti! Ja kaikille muillekin auttajille!

P.S. Huomenna saatte nähdä meikän mekon... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti