perjantai 4. toukokuuta 2012

Pesun kestävät Converset

Eilen vähän paljastinkin jo mun operaatiota nimeltä Conversien totaali pesu. Totesin olevan vihdoin aika pestä molemmat parit, koska molemmat ovat olleet käytössä erittäin ahkeraan tahtiin. Minkäs sille voi, että ovat niin hyvät jalkaan, että on tullut töissäkin käytettyä vain noita. Olishan mulla varmaan työkengätkin jossakin jemmassa, mutta nuo ovat jo ulkonäöllisestikin paremmat, että jatkan samaa rataa!
 Kärsineet, kuluneet ja rakkaat Converseni. Olivat ne kyllä jo sen näköiset, että pestä kannattaisi välillä! Ne melkein huusivat, että nyt kunnon syväpuhdistus kehiin!


 Pelottava pesukone... Pakko myöntää, että pelkäsin vähän niiden kutistuvan pesussa, vaikka pesinkin ne vain puolen tunnin ohjelmalla 30 asteen lämpötilassa. Mutta hei, voi ne silti kutistua!

Tadadaaddaa! Eivät kutistuneet ja aika puhtaiksi sainkin ne. Jippii, nyt saan taas mennä pari vuotta pesemäti noita! :D Nyt pitäisi vain hommata kynsilakan poistoainetta, jolla putsata kenkien valkoiset reunat... Mutta sekin taasen aikanaan. :)

Pakko kyllä alkaa taas kerryttää tuota Converse varastoa, sen verran paljon noita tulee käytettyä! Haaveilenkin jo sellaisista persikan värisistä Consseista normi varrella ja tummansinisistä polka dot Consseita lyhyellä varrella. Oijoijoi.... :D

3 kommenttia:

  1. hih googletin äsken conssien pesusta ja löysin tänne ;D just sitten laitoin sun ohjeiden mukaan conssit koneeseen pyörimään, toivotaan että hyvä tulee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, mukava kun eksyit tänne :D minä toivon kans nyt sitten hengessä mukana että ne selviää hengissä pesusta, kun kerran ohjeet oon antanu ;)

      Poista
  2. Googletin myöskin "conversien pesu pesukoneessa" ja tänne eksyin! Pitkään jahkaillu uskaltaako vai ei, mutta eiköhän se olis aika tehdä se ;) Kiitos!

    VastaaPoista