lauantai 12. maaliskuuta 2011

Black Swan ja rintakoru

Olin torstaina katsomassa Black Swan elokuvan ja ei voi muuta sanoa kuin erittäin hyvä elokuva! Kannattaa mennä katsomaan jos on vielä mahdollisuus. Se ei ollut mikään tavanomainen tanssi elokuva jossa Päähenkilö pääsee oman sitkeydensä ansiosta huipulle ja menestyy. Tämä oli Psykokauhun tyyppinen itsensä kanssa taistelu, jonka nähtyä ei voi kuin lähteä suu auki salista. Elokuva oli hyvin kuvattu, koska se ei ollut lainkaan ennalta arvattava. Muuta en sano kuin menkää hyvät ihmiset katsomaan se! :D
Joo ja vaatteet onki sitte perjantain päivältä. Siinä on sovellettu tota mun silkkipaitaa, joka tuskin on oikiaa silkkiä :), ja sitten tota mun rakastamaa boyfriend college jakkua ( sekin on muuten sattumoisin Lontoosta.... :P). Se on siitä hyvä, että vaikka se onkin vähän hienomman näköinen niin se on kuitenkin rento. :)

Toi rintakoru on oma tekeles. Värkkäsin sen keskiviikkona aikani kuluksi ja onnistuihan tuo oikein kivasti vaikka päästä pitikin vähä soveltaa. :)
Oli se kyllä aikamoosta nuppineuloolla räpeltämistä ja yksi tais myös katketakkin, mutta onhan niitä. :) Mutta ehkä pahin oli kuitenkin käsinommella. Kun en halunnut siihen ollenkaan saumoja näkyviin niin ei siinä sitten auttanut. :)
Palaillaan taas ja mahtavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti