tiistai 8. maaliskuuta 2011

Testikuva

Onko teille koskaan käyny sellaista sattumaa, että ootte ihastuneet johonkin kelloon, vaatteeseen tms. mutta se on ollut yksinkertaisesti liian kallis kukkarolle, mutta sitten joskus jossain ulkomailla tai vain jossain muussa kaupungissa SE tulee eteenne ja vielä kukkaroa ajatellulla hinnalla?! No, näinhän mulle kävi tämän seuraavan kellon kanssa.
My love....
Tarkemmin kerrottuna näin tuon kellon, kun olin viime kesänä Lontoossa ja menossa eräälle torille, en vain  muista minne, Ja näin tuon erään pienen putiikin näyteikkunalla vilaukselta. Nanosekunnissa olin putiikissa kello kourassa, että mitä tämä maksaa. 20 puntaa sanottiin hinnaksi ja se oli siinä. Myyty! :D Ei varmaan tarvi enää hehkuttaa, että kuinka ihana kello on... ? :)

Tosiaan ja mullahan oli tänään eka ajo! Hui, kun jännitti ja naama oli kuulemma näyttänyt niin vakavalta ja keskittyneeltä, että huhhu. ;D Mutta kenekään päältä en ajanu, mikä on hyvä merkki. :)

Nii ja tänää tulee muodin huipulle- ohjelma! Vähä masentaa ku missasin edellisen jakson ja en voi kattoa sitä netistä liian hitaan yhteyden takia, mutta onneksi se on vasta alkuvaiheessa....Mut kannattaa kattoa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti