tiistai 29. maaliskuuta 2011

Muodin huipulle kutosjakso

On tehnyt mieli jo monta kertaa päivittää tänne Muodin huipulle- sarjan tapahtumia, mutta en ole saanut aikaiseksi. No, nyt sitä sitten tuloo kun sain aikaiseksi. :D Elikkä kisailijoiden piti suunnitella museotyöasu joka sopisi miehelle ja naiselle. Tällaiset yläosat loi mun top 3 porukka:

Ekalla sijalla on Lindan asu.
Tykkään kun valkoinen kauluspaita on saanut uuden muodon. Tykkään myös noista taskuista, kun ne ovat ihanan isot (ylläri että tykkään taskuista ;))
Tokalla sijalla on Harrietin asu.
Asu on yksinkertainen, mutta kuitenkin siinä on joku juttu. Sellaista vaatetta on mun mielestä tosi hankala tehdä ja Harriet on onnistunut siinä.
Ja kolmantena sitten Suvin asu.
Asu olin hauskan hupparimainen, mutta kuitenkun niin taidemuseoon sopiva vaate. En tosin pukisi asua miehelle, mutta naiselle se sopii tosi hyvin. Massiivisuus ja eri kankailla leikkiminen teki asusta tosi mielenkiintoisen. (hei näissähän on kaikissa taskut... O_o)

Voisin pukia jokaisen asun päälleni. Ne oli just semmosia mitä ittekki voisin pitää normaalistikki päällä. Jopa sitä Lindan taskupaitaa. :D Ja loput asut pitääkin mennä katsomaan sitten Maikkarin sivuilta, mistä nämäkin kuvat on lainattu. Olihan siellä muitakin hyviä, mutta halusin esitellä vaan mun kolme suosikkia. Näistä naisista on muuten joku aivan varmasti finaalissa, sanokaa mun sanoneen. :D Öitä!

2 kommenttia:

  1. Tod. näk niis on kaikis taskut sen takia, et niihin saa tavarat sopivasti :D ku eiks ne ollu just niitä museotyövaatteita!

    VastaaPoista
  2. Joo siis tietysti tajusin et niissä on kaikis taskut ja vielä just kyseisen asian takia, mut ku on sytytys vähän jäljissä ;D Ja on ne toki niitä museotyövaatteita. :)

    VastaaPoista