tiistai 29. maaliskuuta 2011

Ohutta ja ilmavaa

Olen ostanut jo kankaan ym. muut tarvikkeet ja kaavat ja malli on tiedossa. Nyt pitäisi vielä saada aikaa ja inspiraatiota tehdä vaates valmiiksi asti. Tai no, kyllä sitä inspiraatiota olis, mutta se aika on mitä on. :)

Tällänen malli suurin piirtein... Muutan sitä jonkin verran vielä, mutta ideana olis tällänen iso t-paitamainen mekko.

Ja tällänen kangas.
Eli tummanruskea sifonki kangas.

Yritin näissä kuvissa hahmottaa kankaan ohuisuutta ja ilmavuutta. Luulen, että ohi ajavilla autoilijoilla oli hauskaa katteltavaa, kun yritin itsekseni heitellä kangasta ilmaan ja sitten ottaa kuvaa. :D

Tällaista olisi mielessä....Onneksi tämmösen tekee nopeaa, niin ei tarvi aivan raivaamalla raivata ittelleen aikaa. Haaveissa olisi vielä tehdä sama laivastonsinisenä. :) Ei varmaan auta muuta kuin ottaa itseä niskasta kiinni. Sitten kun tekemisen makuun pääsee niin sitä ei pysty millään lopettamaan. Sitten saakin kuulla seinän toiselta puolelta, että lopeta jo toi ompelu. ;)

2 kommenttia:

  1. haha oon tehny joskus yläasteella noista samoisista kaavoista jonkun paidan yritelmän =DD blogias on muuten kiva lueskella :) Terveisin Tara

    VastaaPoista
  2. :D joo ei se munkaan tekeles tosta kankaasta nii hyvin onnistunu ;) ja kiva ku tykkäät. :) nyt on ollu pieni tauko täs mut eiköhän se taas lähde tästä. :)

    VastaaPoista