keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Taustamusiikkia

Oi ihanaa! On se niin mukavaa puurtaa kaiken maailman esitelmiä, esseitä, kirjoitelmia sun muita, kun olisi tuhat kertaa tärkeämpää ( ja mielenkiintoisempaa!) tekemistä. Kiinnostus on tosiaan jossain tuolla maapallon ytimessä kyseisten koulutöiden kohdalla... Kaikkein pahin on kuitenkin se esitelmä,( jonka onneksi sain valmiiksi) koska se tehdään tietokoneella ja jotenkin kummasti sitä keskittyy enemmän siellä youtubessa seikkailuun tai sitten muiden blogien lukemiseen. Olen ahkera opiskelija kuten huomaatte!
No joo, jaarittelut sikseen, tarkoitukseni oli ja on yhä, esitellä teille pikkuisen sitä musiikkia mitä soitattelin itseni piristykseksi sitä esitelmää tehdessä. Kyllä se kirjoittaminen sujui paljon paremmin seuraavien biisien tahtiin:

Tai no melkienpä kaikki kyseisten esittäjien ja bändien kappaleista on oikein loistavia! Mutta tässä oli nyt ehkä sitä parhaimmistoa. Kyllä, musiikkimakuni on erittäin laaja, osaan ehkä paremmin sanoa, että mistä en tykkää, kuin sen mistä tykkään. :) (Tuli muuten niin ankarasti jammailtua näiden tahtiin, että melkein esitelmän kirjoittaminen häiriintyi...)

Mitäs teidän lempparibiiseihin kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti