lauantai 26. helmikuuta 2011

SE oikea löydetty

Selvittiin vaan siitäki junamatkasta. Vaikka saakin istua kokosen 9 tuntia mikä pitää matkata, niin on se kuitenkin yllättävän raskasta. No, ajattelin käyttää aikani hyväksi ja kirjoitella tänne, mutta eihän mun tietokone tuurilla mitään kirjoitettu. Nyt ei ollut kyse mokkulun puuttumisesta niinkuin ennemmin on käynyt, vaan siitä ettei netti ylipäätään toiminut! Mulla ei tosin ollt omaa konetta, mutta käytännössä sen olisi pitänyt toimia... Pitääskö tulevaisuudessa vaan kylmän viileästi jättää tietokone junamatkoilta pois?

Trenssi: Vero Moda

Trenssi. Sellainen oikea on niin hemmetin vaikea löytää. Itte oon kattellu tätä kyseistä takkia vaikka kuinka kauan ja nyt sen vihdoin löysin! Ensin meinasin ostaa H&M:ltä trenssin, mutta onneksi jätin sinne ja löysin tämän. Ihanuus ei kiristä rintamustasta, kädet pääsee liikkumaan, se ei kinnaa ja on just oikean värinen! Että kyllä kannatti maksaa. :D Ja ihanuus tulee sitten olemaan keväällä paaaaaljon pidetty takki. Trenssit ovat hyviä takkia siinäkin mielessä, kun ne sopivat hyvin tennareiden kanssa. ;) Ei niiden kenkien aina tarvi olla korkkareita, vaikka ne hienoja ovatkin.

Pitääpä tästä kohta suunnata töihin, hyvää loman alkua kaikille joilla se nyt tällä viikolla on! Ja te joilla loma on vielä edessä, niin jakselkaapa! Adjö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti