lauantai 5. helmikuuta 2011

"Unelmien ilta"= karkkia, hyvää seuraa ja kirpparilöytöjä

Olin eilen Seinäjoen nuorisotoimen järjestämässä tapahtumassa "Unelmien ilta". Sinne kyllä mentihin seinäjoen kautta josta oli tapahtumapaikalle sellane 30 km. Mutta on hyvä kun osa kavereista omistaa jo ajokortin :D. Tosiaan oltiin sinin kans seinäjoen Fidassa ekaa kertaa kumpainenkin ja hyviä löytöjä tein. Sini tosin ei mitään ostanu vaikka eräs takki oli kun sille tehty... mutta katuupahan myöhemmin. ;)
 Syy siihen, että miks mulla on leipää laukus kirpparikierroksen jälkeen on myyjät jotka halusivat päästä eroon leivästä. Tämän jälkeen yksi myyjistä rupesi antamaan niitä mulle ja näin meikä sai viikon leivät ilman! Ja nuo leivät ovat kyllä syötäviä ja ovat vielä elosen leipiä. :)



Arnoldsiin mentihin sitte kirppari reissun jälkeen (kyllä siinä välis keriittiin vielä Studio25:seen, Josta tuo mekko on) ja pakko sanoa että se oli vasta mun toinen kerta sielä! Ihme kyllä tällääsen herkkusuun kohdalla! ;) Nii ja uus mekko piti heti vaihtaa päälle ku päästiin tapahtuma paikalle, siksi se on noin ruttuunen. :)



Olisitte nähneet ilmeeni kun löysin tuon hatun! sen on juuri täydellinen! Kuola valui vielä pitkään suusta ostamisen jälkeen. Melkein tuli jopa klonkku efekti :D My precious.....
Niin tosiaan, olin sielä Unelmien illassa myymässä karkkia meidän ranskan ryhmän matkaa varten kaverini Hannan kans. Että en aivan vaan lusmuillu sielä. :) Mutta kyllä mekin ehdittiin vielä iltaa viettämään Stagella kun edellinen tapahtuma loppui. Porukkaa oli sitten niin ettei sekaan meinannut mahtua! :D Oli kyllä todellinen unelmien ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti