sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Farkkupaita àla Levi's

Käytiin lauantaina kirpparikierroksella ja käteen jäi sellainenkin vaatekappale, jota voi puhua jo löytönä!


 Tämä vie niin sata-nolla voiton ketjukauppojen farkkupaidoista! Farkku on erittäin tukevaa, mutta ei mitään jäykkää ja tönkköä. Luulen, että tämä tulee kestämään hamaan tulevaisuuteen asti ja kauan vielä senkin jälkeen. Tämä siis vain paranee vanhetessaan ja kuluessaan. Tykkään myös tuon helman todella kaarevasta linjasta, koska näin se istuu päälle ihan eri tavalla kuin täysin suoraa mallia olevat kauluspaidat. Olen siis erittäin tyytväinen tähän! Love it! Ja huom. Kolme ja puoli euroa! Slurps!

 En ole sitten ihan oikeastikaan tässä kuvassa mitään ottanut. Yritin vain näyttää coolilta...
Jep, jep, meikä vähän päätti vielä kuvailla puoli yhden aikaan yöllä asukuvaansa, kun ei väsyttänyt. Mahtava taiteellinen silmä mulla ja vielä oikein mallin elkeet myös. Niin vissiin! :D

2 kommenttia:

  1. Mahtava löytö! Olispa aikaa enemmänkin kierrellä kirpputoreilla :) (Tai olispa edes yksi sellanen joka päiväsellä kulkureitillä)

    VastaaPoista
  2. Ei mullakaan niin usein aikaa ole, mutta sitten kun sinne lähetään niin sitten kans pengotaan! Nimim. mullakaan ei ole yhtään kirpparia joka päiväisellä kulkureitillä :)Niin ja kiitos!

    VastaaPoista