tiistai 20. maaliskuuta 2012

Provinssin Rock -fiilistelyä

Kattelin tässäs viime kesän kuvia ja vastaan tuli Provinssi Rockista todisteita. Oi, hemmetti, kun tuli kauhea kesän haikailu olo... Nyt vasta kunnolla tänä keväänä! Tuntuu, että kaikki muut ovat hirveästi hehkuttaneet, että pian on kesä, pian on kesä! Mä en niinkään, kun näen joka aamu sen masentavan lumikasan terassilla ikkunan edessä. Tosin on se hyvääsesti pienetynyt!

Joka tapauksessa, mieli tekisi Provinssiin tänäkin kesänä, mutta katsoo nyt... Ainakin olisi mahtava mennä viime kertaisen ystävän kanssa! En ole häntäkään hetkeen nähnyt... Mutta meno oli meillä mitä loistavin! Olen valmis revanssiin!
 Muistan tennarikesää... Joka mulla on joka kesä. Ja on ne tennarit ajankohtaiset mulla aika useinkin... :)
TÄTÄ bändiä, jos pääsis uudelleen kattomaan! The Sounds veti aivan mahtavan keikan! Uskomatonta kuinka en ollut aiemmin kuullut kyseisetä bändistä... o_O

Kesä onneksi tulee, vaikka mikä olis. Ja niin tulee viimeiset kirjoituksetkin... Vielä on jäljellä huominen historia ja perjantain matikka. Sormet ristiin, viime hetken panikointi ja pahimman pelko ja parhaimman toivo. Pakko toivottaa jälleen kaikille onnea! Enää ei ole paljoa jäljellä!

2 kommenttia:

  1. Oi kesä ! OI PROVINSSI ! Oi The Sounds ! Oijjoioii <3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä kolme sydämmen arvoista asiaa ;) <3

      Poista