keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Ne oikeat treenimotivaattorit

Oon taas saanut itteni tekemään oikein jotain liikunnallisesti hyvää.(!) Olen aivan innoissani tästä ja sen myötä olen tässä vahtaillut ja kuolannut kaiken maailman ihania urheiluvaatteita:" haluan tarvitsen tuon, tuon ja tämäkin on kiva!" Niissä on jokin ihmeellinen motivoiva voima... Kyllä mä ainakin mieluusti lähden lenkille koe ajamaan uutta takkia tai trikoita ja ehkä vähän samalla esittelemään niitä hehhe.
Eritysesti yllätyin viime viikolla, että Gina Tricosta saa urheiluvaatteita! Meinasin revetä housuistani kun näin kaikki ihanat urheiluliivit, hupparit shortsit... *kuolaa valuu.... Ihastuin erityisesti näihin yksilöihin:

Olen jotenkin kummasti innostunut oranssin ja persikan sävyistä... o_O


Ja harmaa on näemmä sitten se toinen innostusväri. Mutta harmaa ja persikka, yhteen ne soppii...

Ja itsekin yllätyin ihastuksestani näihin. En erityisemmin pidä reisistäni, mutta haluan silti kesäksi juoksushortsit. Mutta ne trikoiset versiot ovat raivostuttavat siinä, että niiden lahkeet nousevat aina ylöspäin ja sitten näytän pissahätäiseltä kakaralta, kun yritän kiskoa niitä alaspäin... Joten sepä taitaa olla syy näihin: eivät nouse ylös reittä pitkin juostessa.
Tässä tuli nyt kuitenkin eteen yksi vanha ongelma: menin sovittamaan noita liivejä ollessani viimeksi Ginassa haltioituneena näistä ihanuuksista ja sain pettyä pahemman kerran (taas...). Eihän nuo ketjuliikkeiden liivit anna mitään tuke isotissisille! Tai ainakaan se koko mitä kokeilin. Ja eipä tietenkään ollut sitten sitä astetta pienempää kokoa, jos vaikka niistä olisi ollut jotain apua... Prkle... Ja monta kertaa noissa on sekin vika, että ne jättävät suht anteliaan kaula-aukon päällä ollessaan... On se niin väärin, että pitää ehkä taas tyytyä oikein teknisiin liiveihin, jotka maksavat taas kivasti ja eivät ole mitään kauniin näköisiä... Jos en nyt sitten ajaudu taas sovittamaan sitä pienempää kokoa Ginan liiveistä. Tiedä vaikka olisi tullut lisää! Epätoivoisia haaveita...?

Mutta joka tapauksessa on niissä uusissa urheiluvaatteissa jotain taianomaista, kun ne oikein kutsuvat lähtemään lenkille esittelemään niitä. Mulla ainakin pysyy motivaatio paremmin yllä! Samaa mieltä siellä?

2 kommenttia:

  1. Mä haaveilin kanssa noista shortseista viime ginan reissulla, mutta sinne jäivät hyllyyn. Ihan ei rohkeus riitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, munkin pitää kerätä rohkeutta noihin vaikka ihanat ovatkin! :D Ehkä sullakin kerääntyy pian riittävästi rohkeutta. Varmasti noi sulle sopii! :)

      Poista