perjantai 9. maaliskuuta 2012

IDhairin hiusmallina

Jes, nyt saan hehkuttaa hiusmallipäivästäni! Meillä oli sopimus likkojen kanssa, ettei tästä mainita kellekkään, mutta eipä ketään varmaan asia olisi sen kummemmin hetkauttanut. Mutta asiaan.

Viikko sitten ilmoittauduin kolmen muun leidin kanssa Idhairille hiusmalliksi, kun sen koulutsilta tarvitsi hiusmalleja vaasaan. Heidi Alastalo, joka oli ilmoituksen laittanut naamakirjaan, yllättyi meidän neljän hengen kokoonpanosta. Mutta sehän ei menoa haitannut! Likka lauma siis starttasi torstai aamuna klo 8.30. kohti Vaasaa uusien hiusmallien perässä Heidin ja Jani Räisäsen kohteluun.

Varoitus: Kuvia on niin paljon, että kannattaa vaikka keittää kahvit sillä välin, kun kuvat latautuu. :)

 Uuden tukan operaation aloituksen odottelua. Jännittää jo vähän... No, eipä oikeestaan, mutta innoissamme oltiin, koska ilmoitimme Heidille ja Janilla mitä hiuksille ei saa tehdä, muuten heillä oli vapaat kädet. Ja se jos mikä oli mahtavaa! Joku päättää sun puolesta mitä sun hiuksille tehdään!
 Parturi- kampaamo Trendyn koulutuskeskuksessa suoritettiin ns. alkuvalmistelu, elikkäs se värjääminen.
 Asuksi piti kuulemma katsella jotain vaaleaa, mutta sillä ei loppujen lopuksi ollutkaan merkitystä. Mutta oli se joka tapauksessa piristävää ja outoa pukeautua noin vaaleaan! En mä ikinä pukeudu noin vaaleasti! Hauskaa siitä kuitenkin teki se, että sai vähän teeman mukaan pukeutua, vaikka sitä ei tarvittukaan. Bleiseri on muuten se viime viikkoinen löytö ja hyvä onkin.


 Ihan filmitähti- olo... No ei aivan, mutta melkein! :)
 Evästä ja lukemista pitää olla aina!
 Heidi oli ihanan energinen ja hauska tyyppi! Hänellä oli myös selkeät visiot siitä mitä kenellekin tehtäiisiin. Anniinan hiusten kohtalo ratkesi kahndessa sekunnissa!
 Pakollinen ennen kuva.


Itse toivoin, että saisin jotain punaisen sävyä hiuksiin, ja voi luoja, Heidi oli heti mun hiukset nähtyään, että saako olla jotain räväkkää. Joo, kyllä kiitos. Sitten hän sanoi, että jotain oikein kunnon punaista liukuvärjäyksellä. Jes! Punaista! Oo! Liukuvärjäystä! Aivan mahtavaa, että hän halusi just punaista. Mutta kolme punaisen sävyä oli yllätys. Hyvä sellainen. Liukuvärjäys oli mulle uus juttu, vaikka siitä oonkin kuullut, mutta totta kai sitä uutta voi aina kokeilla.
 Jani työstää Jessican hiuskia. Jessicalle tuli vaaleita raitoja hänen ihanan luonnokiharoihin hiuksiin.
 Kaksi kolmas osa väreistä päässä.
 Eerikakin sai liukuvärjätyt hiukset, mutta vaalena ja ruskean sävyillä.
 Ja Anniinalle käytettiin ponnaritekniikkaa värjäyskessä. (ihan kuin mä tietäisin tuon idean...)
 Heidiä ja Jania oli mahtava seurata, koska heillä synkkasi kaikki jutut hyvin yhteen. He nauroivat koko ajan toistensa jutuille ja hoitivat homman samalla ammattilaisesti loppuun asti. Tunnelma oli koko ajan rento, kun tuo duo pasteerasi edes takaisin ja höpöttelivät ja värjäsivät hiuksia. Tulee aivan kateelliseksi tuollaisesta hyvästä yhtesityöstä, sitä on ilo katsoa.
 Mun latvojen väri. Hähhää, kun on kirkas! :D
 Folio-oliot.

 Janilla oli ihana fööni... Olisin halunnut tuon omaan kylppäriini...

 Aivan uskomatonta kuinka jollakin voi olla luonnostaan nuon kiharat hiukset! Pikkuisen pyysin lupaa saada hipelöidä niitä ja ihanan pehmoiset olivatkin. Uiuiuiui...
 Ja pakollinen jälkeen kuva. Värin lopputulos onkin sitten tässä. Kyllä se vain näyttää liukuvärjätyltä ja tykkään itse kovasti! Miksi en ole tuota aiemmin keksinyt...?

 Välipala ja shoppaus- tauko ennen illan koulutsnäytöstä...
 Sitten alettiin valmistautumaan iltaa varten. En kyllä vieläkään käsitä kuinka jo valmiiksi kiharaan hiukseen voi laittaa lisää kiharoita, mutta näköjään voi...
 Jessican lopullinen tulos. Söpö kihara pilvi!
 Eerika oli ensimmäisenä meistä lavalla istumassa ja tuli sieltä tämän näköisenä. Jani oli tehnyt aivan syötävän hienot hiukset!
 Siellä se duo selostaa ja leikkaa yhtä aikaa...
 Tuli muuten aivan mielettömän kuuma tuossa spottivalojen edessä. Hymyillä piti silti nätisti.
 Anniinan loppustulos. Heidi laittoi hänelle vielä pidennykset, joita Anniinan ei saanut kuitenkaan pitää... Mutta upea ilmestys hänkin!
Siinä sitten me kaikki mallit uusine hiuksinemme!

Musta ja mun hiuksista ei nyt valittettavasti ole tarkempaa kuvaa, mutta Jani kuitenkin ne mulle vielä leikkeli. Hän leikkasi kuivat pois jollakin uudella päänmyötäisellä tekniikalla ja pikkuisen laittoi muotoa siihen. Mieli teki salaisesti pyytää häntä leikkaamaan lyhyet hiukset, mutta en sitten kuitenkaan halunnut. Sen verran kauan näitä on kasvatettu! Mutta tosiaan, Janin idea mun hiuksissa oli esitellä kuinka sillä tekniikalla voi keventää hiuksia. Hän ei leikannut nostohiuksia muiden hiusten alle, vaan sai ne ihan tuolla tietyllä tekniikalla. Sitten hän vain laittoi laineta niihin ja hiukan kaiken sortin aineta ja avot! Mullahan oli tuuhea tukka! Tulisikohan hän laittamaan mun hiukset joka aamu, jos pyydän oikein nätisti...?

Kiitos Heidille ja Janille uusista hiuksista ja leideilla hyvästä naistenpäivästä! I like!

4 kommenttia:

  1. Hienoo tuli :) Itsekin tässä pähkäilin, että pitäisköhän sitä taas lähteä hiusmalliks. Palkkiot on aina ollu kohdallaan, kun oon ollu :D Kuka nyt ei tykkäis ilmasesta väristä, leikkauksesta ja läjästä hiuskosmetiikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon :) Oon ainakin itse heti valmiina menemään uudestaan, ei voi nimittäin kieltäytyä mistään noista! :D Sitten on joku vialla, jos nuo eivät kelpaa!

      Poista
  2. voi että mäki haluan tollaseen missä joku asiantunteva päättää mitä mun hiuksille tehdään ja vielä ilmaseksi!

    sansuuuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa vain bongailla joka paikasta ilmoituksia, niin kyllä varmasti tärppää. Naamakirjasta me ainakin bongattiin ilmoitus. Ja mikään ei estä sanomasta sille vakkariparturille, että tee mitä tykkäät. Tehty on! :)

      Poista