torstai 1. maaliskuuta 2012

Marni at H&M, tule luokseni...

Mä kiroan kaikki ne ihmiset jotka ovat sivuuttaneet Seinäjoen taas uudesta H&M yhteistyömallistosta. Niin sitä H&M Marni mallistoa ei siis tule Seinäjoen H&M:ään, josta olen hyvin katkera... Nyt joku tuumaa, että voithan sä ostaa ne netin kautta. Niin voisin, mutta haluan jotain käsinkosketeltavampaa! Jos saisin edes hypistellä niitä, kun kuvat eivät oikein hirveän hyvin enää riitä tähän haaveiluun... Mur, sanon minä.... Niin hyvältä mallisto näyttää!

Näiden perään olen nyt erityisesti kuolannut... <3

Upea kesämekko

Ihanan vilpoisen näköiset shortsit

Tarviiko näistä kengistä sanoa mitään?

Ja tämä on oikeastaan mekko, vaikka luulin sitä takiksi! Siksi se pääsi suosikkilistalleni.
Sininen maiharitakki on juuri sopivaa vaihtelua kaikille maastonvihreille versioille. Toinen syy, miksi en erityisemmin itseni päällä tykkää maastonvihreästä, tulee yläaste ajoista, jolloin ehkä turhan paljon pidin kyseisestä väristä. Ja niistä ajoista ihan liian vähän aikaa!

Ja mikä parasta, melkein kaikki malliston kappaleet on valmistettu 100% silkistä! Eli ei oikeastaan hirveän suolaisilta nuo hinnat enää tunnu tuon faktan jälkeen.

Mulla on nyt vissiinkin vain kaksi vaihtoehtoa: 1. Tilaan jonkun näistä ihanista vaatekappaleista tai 2. teen extempore reissun 8.3. Tampereelle, koska se on yksi niistä harvoista kaupungeista, jonne mallisto saapuu. Siinäpä sarkaa mietittäväksi...
Mutta kiitän niitä samoja ihmisiä, jotka syrjivät Seinäjokea, päätöksestä tuoda mallisto muuallekin Suomea kuin Helsinkiin! Muutenkin olen iloinen siitä, että erikoismallistoja saa jo muualtakin Suomea kuin sieltä pääkaupunkiseudulta. Ei sillä, että Helsinki olisi huono paikka, mutta ei sinne nyt aina jaksa lähteä! (ihan kuin olisin aina lähtenyt...) Mutta ettei erikoismallistot ole kuitenkaan vain helsinkiläisten etuoikeus. On meitä faneja täällä muuallakin. :)

2 kommenttia:

  1. Wau noi shortsit ja kengät!! ownwayblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, juuri samanlainen reaktio oli itsellänikin: WAU! ;)

      Poista