sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Vaaleaa ja metallia

Pelottavaa, kuinka joka kesän ja talven trendit iskostuvat tuonne pääkoppaan vaikka monesti meinaa, että en minä ainakaan tuohon haksahda! Harvemmin nimittäin tulee osteltua kovin vaaleita värejä, mutta näemmä niihinkin joskus sortuu. Mutta pastellit on sitten ehdoton nounou!
 Jakkujahan mulla on ja rakastan niitä lähes yhtä paljon kuin ruutukauluspaitoja. Tässä oli jotenkin hauska materiaali, sellainen erittäin raskas ja laskeutuva, mutta silti kevyt päällä. Härö kangas niinkuin Maarit sen nimesi. :) Härö kangas tai ei, ihana kympin löytö!
 Hehhe, olenko pikkuisen myöhässä tämän materiaalin ajankohdan kanssa? No eipä tuo haittaa, koska voihan tuota keväällä käyttää sitten pitkähihaisen päällä takkina. Eihän sen niin rajattua sen käytön tarvitse olla.
On muuten taas hiukan "teltta", numeroa liian suuren otin ja ei haittaa! Halusinkin, että se on sellainen muhku päällä ja silloin sinne voi hautautua. Sitten tuon kanssa shortsit ja hiukset suttuisesti kiinni taakse ja avot! Minä tykkään.
Korvikset ovatkin sitten yksi sellainen asia, jota olen huono ostamaan. Ehkä siksi, että minulla on vielä kauheat traumat nikkeliallergiastani... Nimittäin kun sain pienenä ensimmäiset reiät korviin ja korvikset, niin ne mätivät erittäin pahasti ja pieni ihminen pelästyy tietysti lujaa. En sitten moneen vuoteen ostanut muita kun aitoa hopeaa olevia korviksia, ettei vain taas käy huonosti. Taisi traumaan liittyä vielä nappikorviksien osto... Niitäkään en käyttänyt moneen vuoteen!

Joka tapauksessa, totesin sen olevan ihan turha pelko ja hankin sitten metalliset niitti korvikset. Niin, nappiset. Tykkään nappiksista, mutta valitettavasti vasta nyt uskallan taas niitä käyttää. Outoko? Ehkä vähän, mutta mahtavaa, että löysin metalliset, hiukan rock asenteellist korvikset, kun pelkäsin, että enää ei saa muita kuin niitä... yyyyhhh... pastellisia yltiötyttömäisiä pastelli korviksia. Ei vaan ole mun juttu. Asusteissa pitää vähän olla asennetta, sanon minä! :)

2 kommenttia:

 1. Aigoo, mulla on samanlaiset korvikset ja rakstan niitä =DD
  Ostin ne toki ihan eri syystä ku sä mut ei se mitään =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä loistavat :D Ja eipä sillä syyllä väliä, pääasia, että niistä tykkää ;)

   Poista