sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Elokuva-asu

Voi oletteko koskaan kuunnelleet näin sunnuntai aamuisin radio Aallon akustista sunnuntaita? Aivan loistavaa musiikkia näin venymisvanumis-aamuihin. Sellaista rentoa ja saa hyvän mielen samalla. :)

Fiilistelystä ihan asiaan. Eiliseen ja eilisen asuun. Oltiin siskon kanssa eilen paapan elokuvateatterilla näyttämässä elokuvia ja päätettiin sitten hyödyntää elokuvien käynnissä olo aika pihalla kuvatessa ja D-vitamiinia nauttiessa. Taas vaihteeksi mulla repes pelleilyksi tämä asukuvan ottaminen, mutta syytän ihan siskoani, joka mua yllytti! No, ehkä vähän itsellänikin oli energiaa...

"Ota semmonen tähti -asento!" Mähän otin.
 Halusin siis boyfriend farkkujeni kaveriksi jotain ei-niin-perussettiä-ja-vähemmän-poikamaista. Joten vetäsin päälle Vanhan Vero modan ohuen liehupaidan ja siihen lyhyitten hihojen seuraksi perus musta neuletakki. Jotain naisellista siis. Ja hatulle ei ollut muuta perustelua kuin, että se vaan piti saada päähän!

Neuletakista puheen ollen, tajusin etten omista kuin tasan kaksi neuletakkia ja molemmat ovat mustat. Heh. En pahemmin ole koskaan perustanut niistä, mutta viime syksynä oli ihan pakko sijoittaa edes pariin kappaleeseen moisia. Ihan vain pakon edestä! :P
Katottiin sitten itsekin vielä viimeinen elokuva, Nälkäpeli. Ajattelin itse, että se on taas joku Twiglightien tapainen ällöherkkä elokuva (en pidä Twilighteista yhtään...), mutta yllätyin positiivisesti. Juonen idea oli, lyhyesti, että 12 vyöhykkeestä valittiin kaksi nuorta, tyttö ja poika, jotka sitten taistelisivat kaikki toisiaan vastaan nälkäpelissä. Eli 24 nuorta ja vain yksi voi selvitä hengissä voittajana, muut on tapettava ja itse pysyttävä hengissä. Tietenkään elokuva ei ihan tuon kaavan mukaan mene, muuten se ei ole elokuva. ;) Mutta menkää katsomaan, jos haluatte nähdä jotain ihan friikkiä vaatetusta, kokea raaempaa Big Brotheria ja ihmetellä ihmisten eläimellisyyttä.

Ihanaa sunnuntaita teille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti