lauantai 7. huhtikuuta 2012

Terveisiä Leviltä!

En muistanut mainita täällä, että meikä viettää pääsiäisen Levillä. Oi mahtavaa olla taas täällä!
Eilen lähdettiin posottelemaan aamusta jo tänne päin Suomea ja matkaan kului taas se 8 tuntia... Mutta harvinaisen hyvin viihtyi pakettiauton kyytissä tällä kertaa, koska yleensä vähintään se viimeinen sata kilometriä on yhtä tuskaa istua...
Asiaa auttoi varmaankin mun matkaviihdyttäjä-trendini. En varmaan olisi kestänyt ilman! Onneksi maltoin olla lukematta tätä jo edellisenä päivänä, että säästyi koko lehti 8 tunnin matkalle.
 Illalla pitikin sitten heti painua ravintolaan syömään, ei sitä enää itte ruokaa aleta tekemään tuon jälkeen! Siskon kanssa matkattiin ispän eli iskän perässä skibussilla Levin keskustaan hakemaan äiti mukaan messiin. :)
 Sisko unohti pakata sitä hienompaa osastoa vaatteista mukaan, joten oli pakko käydä mun laukulla ja lainata raukalle vaatetta, nii. (Mä en ole sitten koskaan lainannut siskon urheiluvaatteita, en toki! ;P)
 Levin keskustaan ei ole pitkä matka, mutta syy linkan käyttöön ovat tässä. En ihan piitannut listiä itteäni tuolla... No joo, olisin voinut laittaa tennarit, mutta kamoon! Mentiin syömään ja piti olla vähän hienompaa!
 Ruoka oli hyvää, ei, loistavaa, vaikka todisteita ei olekaan!
Reino kissa! Ihana nähdä tuotakin karvakasaa <3
Ruuan jälkeen vielä marssittiin Hölmölä nimiseen baariin ja siellä vähän vielä jatkettiin iltaa. Niin oli mukavaa ja hauskaa!

Nyt pitäisi tässä lähteä tekemään jotain urheilullista jossain vaiheessa, mutta ei todellakaan mitään mikä liittyy hiihtämiseen, hyi! Muut saavat mennä, mutta mä lähen mieluummin vaikka juoksemaan ja puntille. Mähän en hiihdä!

2 kommenttia:

  1. Heips!
    Nyt tähän väliin törkeää mainostusta!
    http://whengoodisnotenough.blogspot.com/
    Katotaan kauanko menee ennenkö keksit kuka oon ellei joku oo jo sulle kertonu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa hei! Kiitos mainostuksesta ja kyllä mä taidan tietää kuka siellä mainostaa ;)

      Poista