perjantai 20. huhtikuuta 2012

Lihansyöjä

Oon koko aamun istunut (aamupäivän) koneella selaamassa MTV3 makuja osiota ja sieltä erityisesti liharuoka ohjeita. Voi jumankauta mitä ruokia!! Varsinkin nämä ribsit!
Tai nämä....
Sain innostuksen etsiä ohjeita ribsien valmistukseen, kun muistelin Levillä Cantinassa syömääni ribsiLEVYÄ. Siis ihan kokonainen kylkipala ihanalla karamellisoidulla kastikkeella... Voi jumankauta se oli hyvää... Paitsi oli se varmaan näky, kun nuorelle likkaihmiselle tuodaan eteen kunnon lihanklöntti ilman mitään lisukkeita. :D Mutta se oli niin taivaallista... Mulle vain naurettiin kun söin jokaisen lihan palan mitä sain luista irti kuin alkukantainen ihminen. :D Mutta en voi kylliksi ylistää ribsejä ja niiden sotkuista syömistä. Mutta jos olet vannoutunut wingsien syöjä, niin kyllä luulisi tietävän mistä puhun. Siinä on vain sitä jotain... Ja koska olen näin innostunut yhdestä elukan ruumiinosasta, haaveenahan on vähän ollut matkustaa joskus amerikan teksasiin syömään tätä aitoa ja oikeaa tavaraa... Oi nam!
Menkää oikeasti klikkaamaan ylhäällä olevasta linkistä ja katsomaan näitä ihania ohjeita... Varsinkin kaikki amerikkalaiset mässäys ohjeet!

Vielä loppuhuipennus loistokkaalla amerikkalaisella jälkkäreiden kuninkaalla:
Banana split! Niin täydellisen näköinen, niin herkullinen ja niin jälkiruoka friikin unelma... Slurps!

Kyllä, ybermakeat-megamättö-jälkiruokahöttöset ovat myös meikäläisen intohimo... Ollut aina!


Toivottavasti ette nyt ajattele, että tuo on ihan seonnut. En vain voi sille mitään, että innostun ruuasta näin paljon. Siitä voi puhua tuntikausia ja lempimauista voi väitellä ikuisuuden ja kaikkia meheviä ohjeita pitää aina kokeilla. Niin kuin olen profiilissani sanonut: elän syödäkseni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti