perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tekstiili"urheilija"

Oli pakko laittaa tuo urheilija sitaatteihin, koska en oikeasti ole mikään urheilija, pikemminkin wannabe kuntoilija, joka rakastaa urheiluvaatteita. Olen aivan onnessa, kun näen ihanan värikkäitä urheiluvaatteita ja alan heti sitten kuvitella itseni lenkille ponnari heiluen niissä ihanissa vaatteissa. Hassua muuten, että rakastan urheillessa värikkäitä vaatteita, mutta ns. normivaatetuksessa en ikinä pukisi mitään niin värikästä päälle kuin liikkuessa. Ei kuuna päivänä, ei! Toisaalta, ikänän päässä ei ole kukaan käynyt... :)
 Niin se asia mistä piti nyt toimittaa oli nämä ihanat uudet urheiluvaatteet! Takin tosin sain, kiitos äidille ja iskälle meikän liikkumisen sponsoroinnista! Puman takki on miesten puolelta, koska 1. äitin mielestä se oli ainut takki, joka oli mun näköinen ja 2. itse olin samaa mieltä. Yritin oikein valita juoksijoiden suosimia kunnon teknisiä takkeja, mutta mikään ei kolahtanut. Tuo oli riittävän ohut, mutta silti riittävän lämmin ja hieno. Tuo päällä pystyy juoksemaan vaikka olisikin lumi vielä maassa, nimim. juoksin eilen loskapaska kelissä. Ja ei sovi unohtaa sitä takin ulkonäköä käytännöllisyyden varjoon. Miksi naisilla ei ole tuollaisia kivan värisiä takkeja, hä?

 Ja tässä on sitten se toinen ostos sen shoppailupäivän jäljiltä. Toinen olikin se edellisen postauksen telttapaita, mutta siitä ei sen enempää. Adidaksen T-paita on myös miehiltä ryövätty, yksi syy on jälleen kivat värit joita naisille ei näemmä voida millään suoda. Sitten on se riittävä pituus. En yksinkertaisesti voi käyttää naisten urheilupaitoja ellei ne ole erikoispitkiä helmoista, koska kaikki on mulle järkyttäviä napapaitoja! On sitten tosi kiva jossain kahvakuuulassa heilutella sitä fucking kuulaa, kun paita hipuu ylös korviin paljastaen trikoiden korostamat lyllykät. (Tiedättekö sen ihanan näyn peilistä kun trikoot puristavat kivat jenkkakahvat ihan kuin niitä ei jo olisi. How lovely...) Sori, pieni purkaus, mutta se on vaan niin raivostuttavaa, kun on pitkä selkä tai muuten vaan varsi on standardia pidempi ja paidat ei riitä peittämään niitä taktisia paikkoja.
No, on niitä miesten paitoja senkin takia kiva pitää, kun ne ovat sopivan löysiäkin. Mun mielestä on kivempi pitää jotain löysää yläosaa trikoiden kanssa niin pysyy koko homma tasapainossa. En näytä sitten niin nakkimakkaran kuorelta. :P Mutta nyt se pääpointti: mulla on ihan oma kunnollinen, liikkumiseen tarkoitettu T-paita!

On muuten mahtavaa taas paistatella auringossa muutaman päivän loska ja sade kelien jälkeen. Pikkuisen teki mieli lopettaa lenkki kesken ja istahtaa oikein aurinkoiselle baarin terasille, siemailla hieman kaakaota tai huurteista ja ottaa naama aurinkoa. Aaaahhh...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti