sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Lysthin pidossa

Anteeksi muutaman päivän hiljaisuus (ja murre sanan lainauksesta kaikille vähääkään pohjoisen murteita puhuville, jos se on otsikossa väärin), mutta on ollut niin kaikkea tekemistä ja mahtavien ihmisten kanssa hauskan pitämistä, ettei ole aamulla (päivällä... okei, iltapäivällä!) jaksanut edes konetta avata. Elokuvia olen sitten vain vahdannut ja jatkanut menemistä taas illemmalla.

Perjantain oltiin Lauran kanssa rimpsalla ja Laura saikin sitte meikata meikäläisen, taiteilijasielu kun on. Niin oli innoissaan ja hapituksessa, kun sai mut meikata! Mutta niin oli mallikin kun ei tarvinnut kuin istua ja siemailla Garagea. (On muuten sika hyvää!) Sitten meikkaamisoperaation jälkeen suunnattiin Hölmölään ja sietä Vanhaan poroon, joissa Kati, Paula ja Eemelikin ilmaantuivat paikalle. Oli kyllä semmoinenkin meininki, että huhhu! Siellä tanssittiin Virve Rostin, dirlangdirlangdaan ja muiden ihanien vanhojen suomalaisklassikkojen tahtiin. Olihan ne tavallaan noloja biisejä, mutta juuri siksi niin loistavia! Letka jenkkaa vedettiin ja hauskaa oli pikkutunneille asti! Voi jumankauta oli hauskaa!

 Laura ei onneksi ollut pelkällä mehulinjalla matkassa vaikka siltä näyttää. Mehuahan tuossa on, mutta niin on terästystäkin. Sopivassa suhteessa tietysti. :)
Omnom, tää on hyvää!
 Niin se meikki. Toivottavasti tästä saa jotain osviittaa minkälainen se oli. Ja oli niinkin pysyvä maski, että "aamullakin" oli vielä naamalla lähes valumattomana, kun heräsi. Ei näet kiinnostanut enää kuudelta aamusta ruveta pesemään niitä pois.
 Hui kamala, mikä ilme! Enkä ole muuten tajunnut kuinka mun silmät menee noin kieroon! :D
Niin ollaan nättejä! <3
Sunnuntai päivän jatkoja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti